4.2.2018 klo 15:30
Uutinen

Vimpelin Yrittäjät on Vuoden paras paikallisyhdistys

Vimpelin Yrittäjät on palkittu Vuoden parhaana paikallisyhdistyksenä sarjassa 0–100 jäsentä viiden finalistin joukosta! Kriteereinä valinnassa oli, että toimintaa on kehitetty pitkäjänteisesti ja yrittäjäyhdistyksen toimintaa on tehty suunnitelmallisesti näkyväksi.

Valinta julkistettiin Suomen Yrittäjien järjestämällä puheenjohtajien neuvottelupäivillä Helsingissä 3.2. Palkinnon vastaanotti puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

”Töitä on tehty valtavasti, joten tämmöinen tunnustus tuntuu aivan mahtavalta. Kiitos Suomen Yrittäjille tästä huomionosoituksesta. Ja kiitos myös Etelä-Pohjanmaan Yrittäjille ja toimiston väelle suurella sydämmellä tehdystä, laadukkaasta työstä ja palvelusta, jota tarjoatte sekä yksittäisille jäsenille että meille paikallisyhdistyksille.

Kiitoksen aihetta on paljon ja monille eri tahoille, mutta täytyy aloittaa Teijasta. Edellinen puheenjohtajamme Teija Uitto-Kohonen sai tehtyä Vimpelin Yrittäjissä ryhtiliikkeen. Teijalla on kyky saada ihmiset mukaan innostumaan, ja se onkin se tärkein tehtävä, mikä puheenjohtajalla on. Rinnalleen hän tarvitsee muutaman muun innokkaan, jotka buustaavat tätä vaikutusta. Näin on ollut Vimpelissä, ja tulee olemaan myös jatkossa.

Viime vuosi etenkin oli erittäin näkyvä ja järjestimme näkyviä tapahtumia. On muistettava, että jokaisella meistä niinkuin teistäkin on tämän toiminnan lisäksi vielä se oma yritys, jota on pyöritettävä. Ja perhe. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisesti aikamoisessa paineessa, häiden ja hautajaisten, remonttien, koulutusten, tappioiden, menetysten, elämän ilojen ja surujen keskellä. Ihan silkasta rakkaudesta lajiin ja omaan kuntaan. Tätä ei pysty kukaan tekemään yksin. Kiitos siis meidän kaikkien kotijoukoille, kiitos koko Vimpelin Yrittäjien hallitukselle sekä kauppiaille ja muille aktiiveille, kiitos Vimpelin kunta, kiitos Vimpelin Veto ja Vetofanit, kiitos Kirkonkylän kyläyhdistys ja muut yhdistykset, kiitos Vimpelin seurakunta, kiitos Vimpelin yhteiskoululle. Ja kiitos tietysti kaikille vimpeliläisille.”

Puheenjohtajien neuvottelupäivillä puhuttiin paljon muutoksesta ja muutosvastarinnasta. Siitä, että maailma muuttuu ympärillämme ja sille emme voi mitään. Ainoa pysyvä asia on muutos. Elämme hetkessä, jossa globaalit muutosvoimat haastavat – meiltä vaaditaan enemmän ja nopeampaa uudistumiskykyä kuin koskaan. Entisellä tavalla tekemällä saa vain entistä enemmän entistä. Vimpelissä yrittäjäyhdistys aikoo jatkossakin pysyä ajan hermolla, tervetuloa myös uusille jäsenille ja yrittäjille. Liity joukkoon tekemään yhdessä Suomen parhaassa paikallisyhdistyksessä.

Lopuksi vielä kiitos Suomen Yrittäjät. Jos yrittäjäjärjestöä ei olisi, niin kuka ajaisi yrittäjien etuja ja hoitaisi asioitamme ? Tähän joukkoon todellakin kannattaa kuulua. Lue, mitä Suomen Yrittäjät sai sinunkin etujesi eteen aikaan viime vuonna.