Etsi

Yrittäjien ja Vedon vieraana Koripalloliiton toimitusjohtaja

Ari Tammivaara vieraili Vimpelissä Vimpelin Yrittäjien ja Vimpelin Vedon vieraana. Mikä hänen mielestään oli merkittävää?

Pyhäinpäivänä pelatussa naisten korisliigan pelissä oli arvovaltainen vieras: Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara. Peli päättyi vieraina olleen Hyvinkään Pontevan niukkaan voittoon, mutta kamppailu oli koko pelin ajan erittäin tasaväkistä. Tammivaara kertoi Liiton terveisiä ottelutauolla ja huomautti katsojia eräästä asiasta.

”On merkittävää, että näin pieneltä paikkakunnalta tulee näin kovatasoinen joukkue. Kyllä huomaa, että joukkueen kannattaminen täällä on erittäin tärkeää ja koko yhteisön asia. Laskin hallin seinältä yli 60 yrityksen mainosta: se on iso joukko tukijoita.” 

Tammivaara vertasi Vimpeliä maailman mittavaakassa pikkuruiseen Islannin valtioon, joka taisteli tiensä jalkapallon MM-kisoihin. Jotain samanlaista sisukkuutta ja erityisyyttä on Vimpelin joukkueissa. 
 

 

Erinomainen luento tiimityöstä

Ennen ottelua Tammivaara luennoi yrittäjille tiimityöstä. Luennon sanomana oli muun muassa se, että tiimityöskentelyssä ja johtamisessa tärkeää on hakea aina mahdollisuuksia - ei uhkia. Asiat on hyvä nähdä positiivisen kautta.

”Ulkoisiin asioihin ei pysty vaikuttamaan, mutta siihen, miten itse niihin reagoi, voi vaikuttaa. Tiimissä tärkeintä ei ole valittu taktiikka, vaan se, että kaikki noudattavat sitä.”

Luento oli kaikille avoin ja yrittäjien jäsenkortilla ottelua pääsi seuraamaan maksutta. 

Vimpelin Yrittäjät kiittää hyvästä yhteistyöstä Vimpelin Vetoa ja toivottaa korisnaisille menestyksekästä kautta!