Etsi

Emergency banner

Järjestö

Korkiatupa jatkaa puheenjohtajana

Vimpelin Yrittäjien syyskokous valitsi hallitukseen uusia jäseniä. Susanna Korkiatupa valittiin jatkamaan puheenjohtajana.

Vimpelin Yrittäjien syyskokous vahvisti toimintasuunnitelman vuodelle 2019.

– Luvassa on kunnan ja yrittäjien yhteisiä aamupalatilaisuuksia, maaliskuun lopulla inspiroiva luento sekä alkavan hankkeen työpajoja. Kevät tulee olemaan todella aktiivinen ja huipentuu alkukesästä tehtävään ystävyysmatkaan Kankaanpäähän. Päivämäärä selviää, kun superpesiksen otteluaikataulut julkaistaan. Käymme näillä näkymin alueen metalliyrityksissä, minkä jälkeen menemme katsomaan ViVe-KaMa-peliä, Susanna Korkiatupa avaa. Yhteistyötä Vimpelin Vedon kanssa aiotaan muutenkin ensi vuonna lisätä entisestään. 

Heinäkuussa on tuttuun tapaan markkinat ja syksylle on luvassa työpajojen jatkoa sekä inspiroiva matka. Matkaan yhdistetään alueen yhteinen elinkeinomatka. Määränpäätä ei ole vielä päätetty, mutta se selvinnee alkuvuoden aikana.

– Merkittävin asia on se, että ensi vuosi on yhdistyksemme 50. toimintavuosi. Loppuvuodesta järjestämme sen kunniaksi yrittäjägaalan, jossa mm. palkitaan yrittäjäristeillä paikkakunnan yrittäjiä. Nostamme muutenkin esille juhlavuotta monissä käänteissä ja haaveissa on järjestää myös jonkinlainen juhlanäyttely yrittäjyyden historiasta Vimpelissä. Suunnitelmat tarkentuvat tässä matkan varrella, mutta koko vuosi juhlitaan!

Lataa toimintasuunnitelma tästä.

Syyskokous hyväksyi myös yhdistyksen uudet säännöt. Sääntöjä muutettiin sen verran, että yhdistys siirtyy ensi vuodesta alkaen yhteen vuosikokoukseen tähänastisen kevät- ja syyskokouksen sijaan.

– Tapahtumia ja kokouksia on sen verran paljon, että päätimme, että olisi parasta yhdistellä jotain, perustelee Korkiatupa yhden kokouksen taktiikkaan siirtymistä. Vuosikokous pidetään jatkossa syys - marraskuun aikana. 

Uusia jäseniä hallitukseen

Hallituksen erovuoroisista jäsenistä tehtävänsä jättivät Hannu Uusitalo, Teija Uitto-Kohonen sekä Johanna Mbye. Johanna toimi myös yhdistyksen sihteerinä. Järjestäytymiskokouksessa tammikuussa 2019 jaetaan uusia tehtäviä. Hallitukseen valittiin uusiksi jäseniksi Timo Vesala ja Miko Mäenpää. Uuden hallituksen kokoonpano löytyy yhteystietosivulta.

Syyskokouksen kutsuttuna puheenjohtajana toimi kunnanvaltuuston puheejohtaja Seppo Tuomisalo. Seppo on itsekin toiminut yrittäjänä vuosikymmeniä.

– Halusimme pyytää Seppoa puheenjohtajaksi ihan senkin takia, että kulunut vuosi on ollut valtavan hyvän yhteistyön vuosi. Meillä on ollut kunnan ja yritysten yhteinen elinkeinovaliokunta, jossa on valmisteltu elinkeinostrategia. Kunnassa on otettu käyttöön yritysvaikutusten arviointi. Kunta on antanut lisärahoitusta Vimpelin Yrittäjien hankkeeseen, Korkiatupa kertoo.