Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Vimpelin positiivisin on Eila Lakaniemi

”Aina hymyilevä! Ottaa asiakkaan omakseen!” Kukkasalonki Kastanjan yrittäjänä pitkään toiminut Eila Lakaniemi valittiin kunnan positiivisimmaksi. Vimpelin Yrittäjien toista kertaa järjestämässä tempauksessa Vimpelin positiivisimmaksi on valittu Eila Lakaniemi. Vimpelin positiivisimman julkistus tapahtui Vimpelin Vipinämarkkinoiden yhteydessä lauantaina 13.7. Saarikentällä.

Aina iloinen ja valoisa

Eila on kaikille ystävällinen ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti. Hän kohtaa ihmiset aidosti vaikeinakin hetkinä. Aina iloinen, positiivinen ja mukana monessa mm. Vimpelin Yrittäjissä sekä mukana kehittämässä Vimpeliä monin tavoin. Eilan hymy ylettyy aina korviin saakka. Eila auttaa aina siinä, missä apua tarvitaan ja on kauppias paikallaan. Tosi valoisa ja mukava, hänelle voi kertoa kaikki murheet, hän kuuntelee. Hänelle voi kertoa kaikesta. Eila on iloinen, ystävällinen, ja sydämellinen ihminen. Häneltä saa hyvää asiakaspalvelua. Hän ottaa osaa ihmisten iloihin ja suruihin.

Muun muassa nämä perustelut johtivat siihen, että Eila valikoitui äänestyksellä Vimpelin positiivisimmaksi. Eila sai myös eniten ääniä.

Kukkasalonki Kastanjassa on sisustus- ja lahjatavaramyymälä, runsas valikoima erilaisia kukkia sekä hautaustoimistopalvelut.

 

Pieni kylä, monta sankaria

Vimpelin positiivisin äänestys järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Äänestyspaikat olivat auki kauppaliikkeissä kaikkiaan kolmen viikon ajan. Kunnan positiivisinta kävi tänä vuonna äänestämässä yli 120 henkilöä, mikä oli hieman enemmän kuin viime kerralla. Äänestyksessä ei annettu ennakkoon vaihtoehtoja, vaan jokainen sai äänestää ketä itse halusi.

– Yhteensä äänestettiin lähes 50 eri henkilöä. Eilan jälkeen kolme eniten ääniä saanutta olivat Ari Takala, Sami Gustafsson ja Janne Hauta-aho. Toistuvia perusteluja monilla olivat: iloisuus ja auttavaisuus sekä muiden kannustaminen. Hyvää tekemällä ja hyviä asioita korostamalla saa aikaan lisää hyvää ja positiivisuuden kierre jatkuu. Vimpelin Positiivisin on ollut lämpimästi vastaanotettu ja hyvää mieltä tuova tempaus, sanoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.