Etsi

Vipinät

 

Vimpelin Vipinät ajoittuu heinäkuun toiselle viikolle, jolloin Vimpelissä tapahtuu pesäpallon, kulttuurin ja taiteen sekä tietysti musiikin ja yleisen markkinapäivän merkeissä ! Vipinäviikon päätapahtuma on Vipinämarkkinat lauantaina 11.7 klo 10 - 15 Saarikentällä! Vipinöiden kanssa samaan aikaan Vimpelissä järjestetään International Nordic Baseball -festival -tapahtuma, joten luvassa on tuplasti hulppeaa tekemistä, viihtymistä ja kesäistä markkinatunnelmaa. Vipinämarkkinoiden jälkeen Vimpelissä järjestetään ensimmäistä kertaa maailmassa Porrasjuoksun SM-kisat! Tätä tapahtumakokonaisuutta ei vaan kannata missata! 

Vipinämarkkinoilla tulee olemaan Baseball-teema tänä vuonna! Päivitämme kevään aikana ohjelmaa sitä mukaa, kun se varmistuu. Avaamme paikkamyynnin maaliskuussa Vipinämarkkinapäivälle. 

Vipinäviikon ohjelman mahdollistaa eri toimijoiden yhteistyö. Vipinälauantain yhteistyökumppaneita ovat Oma Säästöpankki, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu ja Vimpelin kunta. Haluatko mukaan tukemaan Vipinöitä tai onko sinulla oheisohjelmaa ? Lähetä meille postia  

 

VIPINÄVIIKON OHJELMA: TULOSSA 

 

Tervetuloa Vimpelin Vipinöille! 

 

Myyntipaikkojen varaukset lomakkeen kautta. Lomake avataan maaliskuussa.