Etsi

Jäsenedut

Jäsenetuja Etelä-Savon Yrittäjille tarjoavat

K-ryhmä

              

Jäsenetu / City, Super, Market • 5 %:n jäsenetu elintarvikkeista (lisäksi plussat plussa kortilla) kertaostoista Yrittäjäkorttia kassalla näyttämällä • Etu ei koske K-Plussa tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi-, nikotiini- korvaus-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita eikä tuotteenomaisia palveluita. • Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.  • Kassalla tulee ajoissa näyttää Suomen Yrittäjien voimassa oleva jäsenkortti; alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Etu on voimassa:

K-Citymarketit: Mikkeli, Pieksämäki ja Savonlinna

K-Supermarketit:

Juva: Juva
Mikkeli: Karikko, Rokkala, Pikantti,
Savonlinna: Eväskellari, Mertala

K-Marketit:
Heinävesi: Karvio, Kerma
Kangasniemi: Puulantori
Kerimäki: K-Market Sairanen
Mikkeli: Kaukola, Lähemäki, Otava, Tuuliviiri
Punkaharju: Kruunu
Puumala: Apaja
Rantasalmi: Hummeri
Savonlinna: Hernemäki, Hovikulma, Kirkkokatu,  Pihlajalinna
Sulkava: Wiljami,

Joroinen: K-Ruokakauppa Jari-Pekka

Jäsenetu / K-Rauta • 0-10 % jäsenetu tuotteesta riippuen. Tuotteet, joista saa alennuksen ei kerrytä plussapisteitä. • Etu ei koske K-Plussa tarjouksia. • Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. • Kassalla tulee ajoissa näyttää Suomen Yrittäjien voimassa oleva jäsenkortti: alennusta ei myönnetä jälkikäteen

K- Rauta:
Mikkeli, Mäntyharju, Ristiina ja Savonlinna

Intersport Mikkeli ja Savonlinna
 Jäsenkorttia näyttämällä saat kaikista tuotteista -5% alennuksen. Alennus annetaan myös tarjoushinnoista. Ei koske viheltäen menee-, mid season sale-, poisto-, ale- ja seuratuotteita.

Anttolanhovi

Anttolanhovi tarjoaa erikoisalennuksen -20% normaalihintaisesta hotellimajoituksesta sekä ruokailusta Suomen Yrittäjien jäsenille.
Tarjous ei koske kampanjahintoja eikä alkoholi- ja tupakkatuotteita.
Majoitustarjous on voimassa, kun varaus tehdään suoraan hotelliin sähköpostilla ( ) tai puhelimitse numeroon 044 430 1100 .  Muista mainita alennukseen oikeuttava jäsenyytesi varausta tehdessäsi.

KatinUnelmat

KatinUnelmat tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille edun 2019 vuoden loppuun saakka. Kaikista normaalihintaisista KatinUnelmat tuotteista -10% alennus, jäsenkorttia näyttämällä.

KatinUnelmissa asuja naisille, arkeen ja juhlaan, kosmetiikkaa ja saunatuotteita.

Myymälät Rantasalmella Ohitustie 7/ Mantan Puoti ja Porosalmentie 313/ Järvikylpylä. Aukiolot ja tuotekuvia fb/KatinUnelmat ja www.katinunelmat.fi

Rinnekeskus Pääskyvuori

Pääskyvuoren rinnekeskus Heinävedellä tarjoaa jäsenetuna 15 % :n alennuksen päivälipun hinnasta yrittäjille perheineen.

Elisa

Elisan ja Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen välinen yhteistyösopimus tarjoaa kaikille järjestöjen jäsenyrityksille etuja Elisan yrittäjäpalveluista. Hyödynnä etusi - säästät aikaa ja rahaa.

Fennia
Fenniasta saat kaikki ratkaisut kattamaan yrityksesi riskit.

LähiTapiola
Ota toimintasi riskit hallintaan – meillä on siihen keinot. Yrityksen toimintaan liittyy monenlaisia riskejä. Kokonaisvaltaisen riskienhallinnan avulla tunnistetaan ja arvioidaan riskien merkitys yritykselle ja valitaan sopivat hallintakeinot kullekin riskille. LähiTapiolasta saat kaikki palvelut ja ratkaisut samasta paikasta, nimetyn yhteyshenkilösi kautta.

 

Käytä hyödyksesi myös valtakunnalliset jäsenedut

 

Jäsenedut tästä