Etusivu > Etelä-Savon Yrittäjät > Etela Savo > Nimikkoyrittajat Ja Kansanedustajat

Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tapaamisia vaalikauden aikana

Heli Järvinen ja Esko Myllys

Tapasimme Saimaa Summitin yhteydessä Savonlinnassa sekä 17.8. Kerimäellä, jolloin pidimme yhteistilaisuuden SKAL:n kansanedustajakummin Arttu Kettusen (Kuljetusliike A. Kettunen Oy) kanssa.

Yrittäjä Jaana Leskinen esitteli Kunnonkeskuksen monipuolisia kuntoutus- ja liikuntapalveluja. Kunnonkeskuksen toiminnassa korostuu ennaltaehkäisevä toiminta aina korjaavaan kuntoutukseen.

Keskusteluissa nousi esille kuntoutuksen rooli tulevassa sote-uudistuksessa. Antti Häkkänen vakuuttui Kunnonkeskuksen laajasta avopalvelutarjonnasta ja korosti pk-yritysten merkitystä terveys-, hyvinvointi- ja hoivapalveluiden tuottajana kasvavassa palvelutarpeessa.

Satu Taavitsainen ja Seppo Avikainen

Seppo Avikainen esitteli kesällä Rakennusliike Avikainen Oy:n toimintaa Juvalla. Sen kjälkeen he tekivät rakennustyömaavierailun.

Nina Rasola ja Kaj Turunen

Mikkelissä aurinkoisena syyskuun päivänä tapasivat sarjayrittäjä Nina Rasola ja hänen nimikkokansanedustajansa Kaj Turunen. Tapaamisen alussa Ninni avasi Kajlle yrittäjäjärjestön tavoitteita ja kertoi omista yrityksistään. Molemmat olivat samaa mieltä siitä, että yhteistyötä maakunnan sisällä pitäisi syventää niin yrittäjäkentässä kuin muutoinkin. 

Tapasimme 29.10 Sahanlahdessa. Esittelimme isännän kanssa liiketoimintaamme ja tiluksiamme. Kävimme mukavan keskustelun suomalaisesta ruuasta ja sen korkeasta laadusta. Itse valmistettu paikallinen ruoka on Sahanlahden tärkeä kilpailuetu. Lisäksi keskustelimme pk-yritysten raskaasta hallinnosta, jonka alle yrittäjä meinaa välillä uupua. Keskustelimme myös työllistämisen kustannuksista. Pyhätyön korvauksen laskeminen toisi ravintola-alalle merkittävästi lisää työpaikkoja ja parantaisi palvelun laatua.

 

 

Jäsenedut tästä