Etusivu > Etelä-Savon Yrittäjät > Etela Savo > Nuoret Yrittajat > Nuorten Yrittajien Kirjoituksia

Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

#Onneaon asua Etelä-Savossa

22.08.2018

Eräs elokuun lauantai. Aurinko paistaa ja ilmassa on jo hitunen syksyn tuoksua. Olen päättänyt nauttia maakuntamme upeimmista maisemista koko päivän ajan. Täydellinen irtiotto arjesta löytyi Puumalan saaristoreitiltä. Kuinka moni on tietoinen tästä reitistä tai käynyt pyöräilemässä sen? Kaikki on tehty todella helpoksi. Pyörän tai sähköpyörän voi vuokrata useammasta eri vuokrauspisteestä matkan varrelta. Reitin varrella on opasteita sopivin väliajoin, joten eksymistä ei tarvitse pelätä ja mikä parasta matkalla on monta aivan ihanaa paikkaa missä pysähtyä.

Itse aloitin matkani Sahanlahdesta, mistä vuokrasin myös sähköpyörän. Vastaanotto oli mitä lämpöisin ja pyörän opastuksessa minua auttoi lähes koko Kuivalaisen perhe. Lähdimme matkaan aamulla kello kymmenen, suuntana Puumalan keskusta. Lounaan söin ihanassa ravintola Niinipuussa, jota pitää Puumalan Yrittäjien puheenjohtaja. Reitillä pääsee ajelemaan lossilla, näkee aivan uskomattomia järvimaisemia ja mahtuu sinne myös yksi 40 minuuttia kestävä ylitys pyörälautalla. Seikkailua kerrakseen kaupunkilaistytölle.

Mikäli kaipaat helppoa irtiottoa arjesta mahtavissa maisemissa, niin tämä on oiva vaihtoehto juuri sinulle. Aina ei tarvitse lähteä maailman ääriin.

Voit tutustua saaristoreittiin täältä.

 

Jäsenedut tästä