Etusivu > Etelä-Savon Yrittäjät > Etela Savo > Nuoret Yrittajat > Nuorten Yrittajien Kirjoituksia

Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yhteistyössä on voimaa!

Kevään 2020 valtakunnalliseen Nuorten yrittäjien tapahtumaa GetTogetheria tehdään yhteistyössä yli maakuntarajojen.

Kun viime keväänä Kauhavalla paljastimme, että kevään 2020 GetTogether on meillä Etelä-Savossa, tuli Etelä-Karjalan Nuoret yrittäjät välittömästi juttusille. He halusivat ehdottomasti olla mukana tapahtuman järjestämisessä. "WAU! Ihanaa, ennakkoluulotonta yli maakuntarajojen tehtävää yhteistyötä", ajattelin. No, tuumasta toimeen. Minut kutsuttiin kylään Lappeenrantaan ja minua varten avattiin normaalisti maanantaisin suljettuna oleva kahvila (ei mikä tahansa kahvila, vaan kaksi kertaa Suomen parhaaksi kahvilaksi valittu kahvila) Satamatie 6.

Sinne kokoontui joukko Etelä-Karjalan nuoria yrittäjiä kanssani juonimaan sitä, mitä voisimme yhdessä tehdä. Olin ja olen sanatonsekä otettu koko vierailusta ja heidän tapaamisesta. Kotiinviemisenä vierailulta sain kahvia, mahtavia ajatuksia ja mikä parasta valmista ohjelmaa sekä toimintaa ensi kevään tapahtumaan. Ne jotka ei ole vielä käsittäneet niin ensi kevään Get Togetheristä tulee spektaakkeli!  Ei vain upean paikan vuoksi vaan siksi, että sitä tehdään isosti yhteistyöllä yhdessä. Kaikki parhaat jutut syntyvät niin, yhteistyöllä. #yhdessäolemmeenemmän

Päätettiin myös, että vietetään yhteisiä pikkujouluja MIkkelissä 13.12. Jukurit-Saipa pelissä. Tästä lisää lähempänä, mutta kalenterimerkintä kannattaa jo tehdä.

 

Jäsenedut tästä