Etusivu > Etelä-Savon Yrittäjät > Etela Savo > Tietoa Etela Savon Yrittajista > Oppilaitosyhteistyo

Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Opiskelijaedut yhteen sovellukseen

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko tekee yrityksille opiskelijaetujen markkinoinnin helpoksi

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko otti syksyllä 2018 käyttöönsä opiskelijaedut online SLICE.fi sovelluksen. Sovelluksella on tarkoitus vastata digitalisoituvan maailman tarpeisiin.

Nyt Kaakko hakee yrityksiä yhteistyökumppaneikseen. Idea on naurettavan helppo. Yrityksellä on mahdollisuus ilmoittaa opiskelijaetu, jolla haluaa olla mukana. Yritys syötetään etuineen järjestelmään. Yrityksen tiedoissa näkyy kartta, yhteystiedot, sekä esittely palveluista. Yritys pystyy syöttämään järjestelmään myös kausittaisia etuja, esim. kesäkuussa jäätelöpallot -50%.

Palveluun mukaan lähteminen ei maksa yritykselle mitään. Sovelluksella opiskelija voi selata ja katsella kaikkien yritysten ja yhteistyökumppaneiden tietoja ja etuja ja valita niistä aina tarpeisiinsa sopivan. Tämä on oiva tapa yritykselle tehdä itseään tunnetuksi uusien opiskelijoiden keskuudessa. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa opiskelee lähes 10000 opiskelijaa neljällä eri kampuksella. Etelä-Savon yrittäjät ovat innoissaan tästä yhteistyö mahdollisuudesta. Mikäli sinun yritykselläsi olisi kiinnostusta lähteä tähän mukaan ja tarjota opiskelijaetua niin ole yhteydessä Etelä-Savon Yrittäjin toimistoon tai suoraan opiskelijakunta Kaakkoon.

 

Jäsenedut tästä