Etsi

Yhteistyöstä voimaa ja virtaa liiketoimintaan -seminaari

Yhteistyöstä voimaa ja virtaa liiketoimintaan -seminaari

Aika

19.11.2019 | 9:30

Paikka

Imatran Kylpylä
Muiden tapahtumat

Tervetuloa Imatran Kylpylään kuulemaan yhteistyön voimasta liiketoiminnan kehittämisessä ja suunnittelemaan alueen yritysten yhteistyötä. 19.11. järjestettävä Yhteistyöstä voimaa ja virtaa liiketoimintaan -seminaari on suunnattu kaikille Saimaa Geoparkin alueen yrittäjille ja yhteisöjen jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan elinvoimaa alueella matkailun avulla.

Yhteistyöstä voimaa ja virtaa liiketoimintaan -seminaari on osa Saimaa Geopark ry:n Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella -yhteistyöhanketta, jota on tuettu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020. Hankkeen tavoitteena on rakentaa, vahvistaa ja edistää alueen yritysten ja yhdistysten osaamista, toimintakykyä, toimialat ylittävää verkostoitumista ja uusien elämyksellisempien, kestävämpien ja kysyntää vastaavien matkailutuotteiden syntymistä. Seminaari ja työpaja muodostavat yhteistyöhankkeen viimeisen hanketilaisuuden.

Seminaarissa kuullaan yrittäjien tarinoita yhteistyön muodoista, sudenkuopista ja onnistumisista. Puhujina ovat yrittäjät Satu de Weerd (Nuuksion taika) ja Riitta Viialainen (Nestorinranta), Seinäjoen ammattikorkeakoulun hallinnoiman yritysryhmän koulutushankkeen projektipäällikkö Elina Järvinen Kraatterijärven toimijat ry:sta sekä yritysasiantuntija Tiina Heinonen ProAgria Etelä-Suomesta ja Järviylängön Helmet -yritysryhmähankkeesta.

Tarjolla on tiivis paketti yritysyhteistyöstä, erilaisista yhteistyömuodoista sekä yhteistyön onnistumisista ja haasteista. Alustusten pohjalta työpajassa jatketaan iltapäivällä oman alueen verkostojen kehittämistä ja pohditaan omia yritysverkostoja ja yritysryhmiä. Päivän ohjelman on suunnitellut Ellare Oy:n Pirjo Räsänen, joka vetää myös työpajan.

Ilmoittaudu ”Yhteistyöstä voimaa ja virtaa liiketoimintaan” -seminaariin 11.11.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella(https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/e983fb3a-08c5-46d7...).

Tarkempia tietoja seminaarista löydät alla olevasta liitetiedostosta ja Saimaa Geoparkin kotisivuilta (https://saimaageopark.fi/ajankohtaista/osallistu-yhteistyosta-voimaa-ja-...).

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Heli Rautanen
Saimaa Geopark ry:n toiminnanjohtaja
heli.rautanen@imatra.fi
p. +358 40 572 0797

Liitetiedostot: Verkostotyöpaja 19.11.2019

 

Jäsenedut tästä