Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Maksuton Digi-info: Pk-yrityksen digiopas ja mobiilivideo-opas

Maksuton Digi-info: Pk-yrityksen digiopas ja mobiilivideo-opas

Aika

29.10.2020 | 9:00

Paikka

Webinaari
Etäkoulutus

MAKSUTON DIGI-INFO: PK-YRITYKSEN DIGIOPAS JA MOBIILIVIDEO-OPAS

AJANKOHTA: to 29.10. klo 9.00-10.30

Maksuttomassa digi-infossa Digiportaiden asiantuntijat Petri Janhunen ja Miia Kosonen esittelevät uunituoretta ja kaikille avointa Pk-yrityksen digiopasta, joka on syntynyt Johda tiedolla -valmennukseen osallistuneiden yritysten innoittamana. Ohjeet on suunnattu erityisesti aloittaville tai melko tuoreille yrityksille, joille digitaalinen maailma tuntuu vieraalta tai hankalalta. Oppaamme avulla otat haltuun koko digipaletin ja nivot sen osat saumattomasti yhteen. Annamme myös esimerkkejä onnistuneista toteutuksista. Opasta on saatavilla sekä painettuna että verkossa. Ole digi – aina liki!

Tilaisuudessa markkinoinnin lehtori Mia Silvenius ja media-asiantuntija Jonne Hirvonen esittelevät myös uutta Mobiilivideokuvaus – opasta. Digi-infossa käydään lyhyesti läpi mobiilivideokuvauksen ja editoinnin vaiheet. Yrittäjälle videot ovat tehokas tapa kommunikoida ja tavoittaa uusia asiakkaita, rakentaa yrityksen brändiä ja markkinoida omaa toimintaansa.  Usein videon tekeminen jää kiinni turhista harhaluuloista, että kuvaaminen olisi erikoisen vaikeaa, oppaan vinkkien avulla pääset hyvään alkuun. Opas on satavilla verkossa ja painettu versio julkaistaan syksyn aikana.

SISÄLTÖ

Pieni digisanastoHankintavinkit ja digiostajan muistilistaLiiketoiminnan tavoitteet ja mittaritVerkkosivutHakukoneoptimointiSähköposti- ja somemarkkinointiVinkit mobiilivideokuvaukseenHuomioi ainakin nämä asiat editoidessa

Digi-info on maksuton, tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU ti 27.10. mennessä tästä linkistä

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat tki-asiantuntija Miia Kosonen, it-asiantuntija Petri Janhunen, markkinoinnin lehtori Mia Silvenius ja media-asiantuntija Jonne Hirvonen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta.

LISÄTIETOA

Anna-Maija Hunter, Digiportaat-hanke, p. 050 304 2545,

 

Jäsenedut tästä