Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Rebuild Business: Palvelualan yrityksen kehittäminen.

Rebuild Business: Palvelualan yrityksen kehittäminen.

Aika

22.4.2021 | 14:00

Paikka

Teams webinaari
Muiden tapahtumat

Webinaarisarjassa painottuu vahvasti yrityksen kehittämisen näkökulma
Palvelualan yrityksen kehittäminen webinaarisarjassa pääset kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista yritystoiminnan kehittämisvaihtoehdoista. Kovasen Jaanan kokemuksen mukaan samat ongelmat ovat hyvin monessa palvelualan yrityksessä. Asiakkaita ei ole, mutta kehitettävää on paljon. Onko osaaminen kohdallaan, tuotteet ja palvelut- vastaavatko ne asiakkaiden tarpeita?

Ensimmäisessä webinaarissa saat näkökulmia kysymyksiin: Missä tilassa yrityksesi on? Uskallatko ja onko sinulla voimavaroja jatkaa liiketoimintaa? Miten olet selvinnyt koronan aikaisesta palvelujen kysynnän muutoksesta? Oletko osannut hyödyntää poikkeustilan ajan, joka vielä on meneillään. Vielä ei ole myöhäistä aloittaa kehittämistä. Kuinka vahvasti uskot jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen? Mahdollisuuksia on, apua on saatavilla. 15 parasta taitoa 2025.

Toisessa webinaarissa käsitellään mm. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, kannattaa verkostoitua. Yhteistyötä kannattaa rakentaa. Varmaa on, että asiakkaat ovat yhä vaativampia ja tietävämpiä, kilpailu kovenee ja ”sana kulkee”. Vaatimistaso nousee. Missä kunnossa itse olet tai henkilöstösi on? Faktoja fyysisen ja henkisen jaksamisen kehittämiseen.

Lisäksi webinaarien välissä saat lyhyen yritysanalyysi tehtävän, jossa arvioit ja suunnittelet yrityksesi tulevaisuuden toimintaa.

TERVETULOA MUKAAN WEBINAARISARJAAN!

Hankkeen toteuttaa Itä-Savon Uusyrityskeskuksen Rebuild Business hanke.

 

Jäsenedut tästä