Etsi

Emergency banner

Yrittäjien apuna alueella koronaepidemian aikana

Marski data Suomen 12. paras työpaikka

Mikkeliläinen Marski Data Oy osoittaa menestyksekkäällä toiminnallaan, että eteläsavolaisessa yritysmaailmassa osataan! GPW Institute Finland Oy palkitsi Marski Data Oy:n Suomen 12. parhaana työpaikkana pienten organisaatioiden sarjassa torstaina 14.2.2013 Helsingissä. Omassa sarjassaan Marski Data Oy on viime vuotiseen tapaan Itä-Suomen paras työpaikka.

Great Place to Work® Instituutti aloitti USA:ssa menestyvien yritysten tutkimisen vuonna 1981. Hyvässä työpaikassa työntekijät arvostavat ensisijaisesti johdon ja työntekijöiden välistä luottamusta, ovat ylpeitä työstään ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Marski Data Oy:n toimitusjohtajalle Armi Salo-Oksalle työntekijöiden viihtyvyys on yrityksen tärkeimpiä arvoja.

- Hyvin työssä viihtyvä henkilöstö kykenee tarjoamaan myös asiakkaille parempaa palvelua. Asiakaslähtöisyys, palvelualttius ja joustava toiminta johtuvat avoimesta keskustelevasta yrityskulttuuristamme. Henkilöstöstä pidetään huolta, arvostetaan yksilönä, tarjotaan mahdollisuus jatkuvaan kouluttautumiseen, palkitaan, kiitetään ja muistetaan eri tavoin. Marski Datan henkilöstö koostuu sisäisistä yrittäjistä, jotka haluavat tehdä parhaansa ja tuntevat oikeanlaista ylpeyttä omasta työstään sekä työpaikastaan, Armi Salo-Oksa kertoo.

Great Place to Work® Instituutti tutkii yrityksiä 45 maassa ja arviointitapa on sama kaikkialla. Suomessa Great Place to Work Institute Finland on toiminut vuodesta 2002 lähtien. GPW Institute Finland Oy tutkii vuosittain Talouselämä-lehden kanssa 150 yritystä, joista se valitsee parhaimmat yritykset. Viime vuonna Marski Data palkittiin Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan parhaana yrityksenä pienten organisaatioiden sarjassa. Valtakunnallisesti Marski Data oli 14. sarjassaan.

Marski Data toimii kolmella eri paikkakunnalla. Armi Salo-Oksa kertoo kimmokkeena tutkimukseen osallistumiseen olleen eri paikkakuntien toimintojen tasalaatuisuuden varmistamisen sekä yrityskulttuurin, toimintatapojen ja henkilöstön hyvinvoinnin tasapuolisen kehittämisen.

- Viime vuodelta saatuja tutkimustuloksia on käytetty hyödyksi yrityskulttuurin kehittämisessä sekä myös yksilötasolla kehityskeskusteluissa. Tutkimustulos on osoittanut Marski Datan vahvuudet sekä ne kehityskohteet, mihin on ollut tarve tarttua. Yrityksen imago työpaikkana on kasvanut, mikä näkyy työpaikan hakijoiden määrän kasvuna, Armi Salo-Oksa toteaa.

Lisätietoja:
Marski Data Oy, toimitusjohtaja Armi Salo-Oksa, puh. 044 320 6011,
Marski Data Oy, varatoimitusjohtaja Petri Eronen, puh. 044 320 6024,
Marski Data Oy Joensuun aluejohtaja Pekka Määttänen, puh. 044 320 6100,
Marski Data Oy Savonlinnan aluepäällikkö Toni Nuopponen, puh. 044 320 6062,
Great Place to Work® Insitute Finland, www.greatplacetowork.fi

Marski Data Oy:

  • toiminut lähes 30 vuotta, juuret Mikkelissä
  • Armi Salo-Oksa yrityksen toimitusjohtajaksi ja omistajaksi vuonna 1994
  • toimipaikat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Joensuussa
  • työntekijöitä 42, liikevaihto 8 miljoonaa
  • erikoistunut tulostuksen ja tietotekniikan ratkaisuihin, kuuluu maanlaajuiseen Canon Business Center -ketjuun
  • Suomen Vahvimmat -sertifikaatti vuosina 2007–2012

Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan paras työpaikka 2012 (GPW Institute Finland Oy

 

 

Jäsenedut tästä