Etsi

Yrittäjien kuntabarometriin voit vastata 31.3. saakka tästä

 

 

Ilmoittautuminen on auennut

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi Farmariin on alkanut. Tapahtumaan odotetaan 500 näytteilleasettajaa ja 75 000 kävijää. "Paikka vuoden suurimmasta maatalousalan tapahtumasta kannattaakin varata ajoissa”, näyttelypäällikkö Kirsi Mutka-Paintola vinkkaa.

Uudistuneella Kalevankankaan 13 hehtaarin näyttelyalueella on runsaasti tilaa Farmarille. Laajat ja päällystetyt ulkoalueet mahdollistavat näyttävät ulko-osastot. ”Näyttely levittäytyy uuden Saimaa Stadiumin, jäähallien sekä raviradan alueelle ja sen ympäristöön. Alueelle kuljetaan kolmen portin kautta, ja sillä varmistamme sujuvan kävijävirran koko näyttelyn alalle”, kertoo näyttelyn johtaja Heikki Pahkasalo ProAgria Etelä-Savosta.

Näyttelyssä pääsee tutustumaan maa- ja metsätalouden uusimpiin ratkaisuihin ja verkostoitumaan alan osaajien kanssa.  Kotieläimet ovat tuttuun tapaan monipuolisesti esillä Farmarin laajalla kotieläinkentällä. Myös eteläsavolainen ruokakulttuuri maistuu tapahtuman aikana ja tarjolla on laaja kattaus Etelä-Savon ja lähimaakuntien vahvasta metsäsektorista.  

Lue lisää www.farmari.net -> näytteilleasettajilleTutustu hinnastoon ja karttaan.Ilmoittaudu mukaan Farmariin.

Lisätietoa:

Näyttelyn johtaja Heikki Pahkasalo, , 040 583 4890Näyttelypäällikkö Kirsi Mutka-Paintola , 043 826 7882Valtakunnallinen näyttelyjohtaja Henri Honkala , 040 827 7100Viestintäpäällikkö Maija Pitkonen, , 0400 461 707

Farmari 2.-4.7.2020 - Asiaa ja elämyksiä

 

Jäsenedut tästä