Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Yrittäjien apuna alueella koronaepidemian aikana

Yrittäjyys

Yhteistyösopimus Fennian kanssa

Yhteistyöstä etua kaikille!

Tiesitkö, että pitkäaikainen Suomen Yrittäjien kumppani Fennian myöntää yrittäjäjäsenille eri vakuutuksista huomattavia alennuksia?

Joroisten Yrittäjät on nyt solminut vinkkisopimuksen Fennian kanssa. Sopimus toimii niin, että voimme toimittaa Fennialle tiedon jonkun yrityksen kiinnostuksesta saada vakuutustarjous tai kerrot itse Fenniaan, että olet saanut tiedon Fennian vakuutuksista meidän kauttamme. Jos vakuutustarjous päätyy kauppoihin, maksaa Fennia Joroisten Yrittäjät ry:lle tuntuvan vinkkipalkkion.

Palkkiot käytetään jäsentemme edunvalvontaan, koulutukseen ja virkistystoimintaan, eli kaikkien joroislaisten yrittäjien yhteiseksi hyväksi.

Vakuutukset ovat iso erä yritysten toimintakuluista ja ne kannattaa tarkastaa säännöllisesti. Fennia on osoittautunut yrittäjäjäsenille varsin kilpailukykyiseksi, joten säästömahdollisuus kannattaa tarkastaa (Yrittäjäedut koskevat myös koti ym. vakuutuksia)

Kerro meille jos kiinnostuit tai ota yhteyttä suoraan yrittäjäpalveluiden asiakaspäällikköön Tomi Lattaan, , muista kertoa terveiset meiltä, jotta mahdollinen palkkio putoaa yhteiseen pottiin!

 

Jäsenedut tästä