Mikkelin yhteistyökumppanit
5.9.2018 klo 19:02
Uutinen

Saara Liukkonen on vuoden Yksinpuurtaja

SaaraLiu tekee viestintään ja markkinointiin liittyviä palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yrityksen painopistealueet ovat koulutukset, viestintäpalvelut ja tapahtumat. Toiminimi SaaraLiu on toiminut jo 1990-luvulta saakka. Päätoimisena yrittäjänä Saara on toiminut seitsemän vuotta.

SaaraLiu auttaa yrityksiä onnistumaan asiakkaidensa kanssa ja rakentamaan menestyvää liiketoimintaa. Saara haluaa olla mahdollistaja, jota asiakkaat suosittelevat lämpimästi erilaisiin markkinoinnillisiin ja viestinnällisiin haasteisiin.

Saara sanoo, että on otettu saamastaan huomionosoituksesta. ”On loistavaa, että meidät yksinpuurtajatkin huomioidaan. Emme tee kaikkea kuitenkaan yksin vaan verkostot, esim. muut yksinyrittäjät, ovat tärkeitä. Sieltä löytyy vertaistukea, alihankkijoita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä.”

Mikkelin Yrittäjät ry korostaa valintakriteereissään että palkittava on toiminut päätoimisesti vähintään kolme vuotta. Saara on tuonut verkkomarkkinoinnin ja sosiaalisen median myös pienempien paikallisten yritysten saataville koulutusten ja palveluiden avulla. Saara on monessa mukana ja välillä ihmetyttää, miten hän ehtii kaiken tehdä. Saara on auttanut montaa yritystä ja yhdistystä ja kannustanut myös muita yrittäjyyteen.

Lisätiedot

Saara Liukkonen
saaraliu@saaraliu.fi
p. 040 5020 583
www.saaraliu.fi

Jarmo Kemppainen
Puheenjohtaja
Mikkelin Yrittäjät
p. 0500 651070
jarmo.kemppainen@yrittajat.fi