Etsi

Tutustu ja hyödynnä

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pertunmaan Yrittäjät

 

Pertunmaan Yrittäjät ry on pirteä noin 60 jäsenen yhdistys, joka toimii pitäjässä yrittäjien ja yksityisessä omistuksessa olevien yritysten etujärjestönä ja valvoo yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Yhdistys on jäsenenä Etelä-Savon ja Suomen Yrittäjät yhdistyksissä ja harjoittaa yhteistyötä myös Itä-Hämeen yrittäjäyhdistysten kanssa.

Päämääriensä toteuttamiseksi yhdistys huolehtii Suomen Yrittäjät ry:n yrittäjäpoliittisten toimenpiteiden täytäntöönpanosta, edustaa jäsenkuntaansa suhteessa valtion hallintoon sekä kuntaan. Yhdistys tekee yritystoimintaa edistäviä ja tukevia esityksiä viranomaisille ja antaa tarvittaessa lausuntoja. Yhdistys huolehtii osaltaan myös jäsenkuntansa neuvonta- ja koulutuspalveluista sekä vapaa-ajan toiminnasta.
 
 Yhdistys markkinoi ja hoitaa Pertunmaan Kirkonkylässä ja Kuortissa olevat valaisinpylväsmainokset ja Kuortin mainostaulun, mikä on merkittävä tulon lähde yhdistykselle. Saamistaan tuotoista yhdistys jakaa kouluihin stipendejä mm. atk:n ja kaupallisten aineiden opiskelijoille sekä rahoittaa erilaisia yrittäjyyttä edistäviä hankkeita.
 
Viime vuosien vakiintuneeseen toimintaan ovat kuuluneet mm. osallistuminen Pertun Päiville sekä atk-koulutuksen järjestäminen.

Kunnan edustajana kokouksissa on kunnanjohtaja Juha Torniainen 0500 358 276.