25.8.2017 klo 23:04
Uutinen

Vuoden Yritykseksi Savonlinnan Rakennus- ja Peltityö Oy

Savonlinnan Seudun Yrittäjät ry on valinnut Vuoden Yritykseksi Savonlinnan Rakennus- ja Peltityö Oy:n. Voittajan valinta julkistettiin perjantaina elinkeinoelämän yhteisen Kauppalaivaristeilyn iltajuhlassa, joka järjestettiin tänä vuonna Spahotel Casinolla.

Vuoden Yritys -palkinnonsaajan valinnassa kiinnitimme huomiota vuosi vuodelta kasvavan liikevaihdon ja hyvän tuloksen lisäksi yrityksen henkilöstömäärän kasvuun. Savonlinnan Rakennus- ja Peltityö Oy:llä on tärkeä työllistävä vaikutus kaupungissamme, perustelee SSY:n hallituksen puheenjohtaja Eero Piironen.

Kivijalka-kiertopalkintoon kaiverrettiin palkinnon historian toisena yrityksenä Matin Monttu Oy. Palkinto myönnetään ansiokkaasta yritystoiminnasta kivijalkayritykselle, jolla on pitkä historia Savonlinnan talousalueella.

– Meillä on Savonlinnassa monia perinteikkäitä yrityksiä eri toimialoilta, joten hallituksellamme ei ollut helppo tehtävä. Matin Monttu Oy on pärjännyt hienosti jatkuvasti lisääntyneen verkkokaupan puristuksessa ja todella ansaitsee tunnustuksen paikallisena kivijalkayrityksenä.

Tiedon valinnoista yrittäjät ovat ottaneet iloisina vastaan, savolaisella vaatimattomuudella tietenkin.

Lisätietoja: Savonlinnan Seudun Yrittäjät ry, Eero Piironen, p. 0443410071
Savonlinnan Rakennus- ja Peltityö Oy, Joni Suhonen, p. 044 2747264
Matin Monttu Oy, Tomi Nuora, p.050 5743077