6.12.2018 klo 17:54
Uutinen

Sulkavan Vuoden yrittäjä tulee rakennusalalta

Kuvassa vasemmalta Sulkavan yrittäjien pj Juha Reponen, Vuoden Yrittäjä 2018 Jari Saukkonen, pitkäaikaisesta yrittäjäurasta palkittu Reino Eerikäinen, innovaatio-tunnustuksen saaja Kari Auvinen, Sulkavan kunnanjohtaja Juho Järvenpää ja Sulkavan yrittäjien vpj Mirja Anunti-Virta.

101-vuotiaan Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin Sulkavalla 6.12.2018. Juhlassa palkittiin Vuoden yritys JaSa-Peltituote ja sen yrittäjä Jari Saukkonen. Palkinnon kriteereinä on mm. että yrittäjä kuuluu Suomen yrittäjien paikallisyhdistykseen, hänen tulee olla henkilönä arvostettu ja on vaikuttanut paikkakuntansa kehitykseen esim. huomattavana työllistäjänä ja elinkeinorakenteen monipuolistajana. Sulkavan Yrittäjien hallitus ja Sulkavan kunta on mm. näitten kriteerien mukaisesti halunnut valita vuoden yritykseksi JaSa Peltituotteen ja sen yrittäjän Jari Saukkosen.

Innovaatio-tunnustus Kari Auviselle ja Reino Eerikäiselle tunnustusta pitkästä yrittäjäurasta.

Sulkavan Yrittäjät ry:n hallitus halusi tänä vuonna muistaa innovaatiotunnustuksella Kari Auvista. Tunnustus myönnettiin esimerkillisestä yrittämisestä ja ainutlaatuisen tuotteen ideoinnista ja kehittämisestä erinomaiseksi lopputuotteeksi asti. Kari Auvisen yritys, Suomen Savustuspelletti Oy on kehittänyt kotimaisesta lepästä tehtyjä savustuspellettejä. Sulkavan Yrittäjät halusi muistaa myös Reino Eerikäistä, Sulkavan Vene Oy. Hänelle myönnettiin tunnustus pitkäaikaisesta yrittäjyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä sekä Sulkavan ja soudun markkinoinnista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin