Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tuoreimmat uutiset

Uusimmat tiedotteet

  • Yrittäjät ottavat vahvasti huomioon vastuullisuusajattelun toiminnassaan. 86 prosenttia yrittäjistä sanoo, että yritys huomioi vastuullisuusajattelun, Yrittäjägallup kertoo. ”Yrittäjyys on vastuun ottamista ja kantamista. Vastuullisuusajattelu on yrittäjyyden ytimessä”, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Yrittäjistä kommentoi.
  • Lähes puolet (47 %) yrittäjistä on joutunut huijausrikoksen kohteeksi, Yrittäjägallup kertoo. Osuus on suunnilleen sama kuin 2019, jolloin asiaa tutkittiin viimeksi. ”Uusia huijausmuotoja tulee koko ajan. Usein keppihevoseksi joutuu tunnettu yritys tai palvelu, kuten Posti tai pankki”, lainsäädäntöasioiden päällikkö Tiina Toivonen Yrittäjistä sanoo.
  • Oikeusministeriön työryhmä ehdottaa, että yritysperinnässä asetetaan euromääräiset kulukatot perintäkuluille. – Tämä on aivan erinomainen asia, sillä vuosien varrella lukuisat pienyritykset ovat joutuneet maksamaan huomattavan korkeita kuluja lainsäädännön puutteellisuuden vuoksi, johtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä iloitsee. Suomen Yrittäjät on jo pitkään vaatinut, että suuriin perintäkuluihin on puututtava.