Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Webbtjänster

yrittajat.fi

Den förnyade Företagarportalen är en informations- och nyhetstjänst för företagare och alla som är intresserade av företagandet. På sidorna hittar du omfattande information om beskattning, arbetsgivarens skyldigheter, finansiering och företagsverksamhet.

» yrittajat.fi mediekort 2020
 
» yrittajat.fi mobil mediekort 2020

» Information om vår webbtjänst yrittajat.fi! (på finska)

 

Aktuella nyheter

Håll dig a jour genom att läsa aktuella företagarnyheter. Du kan också kommentera nyheterna, och med RSS-feed kan du lätt följa med aktuella företagarnyheter och placera dem på din egen webbplats.

Du kan också följa med nyheter genom att beställa nyhetsbrevet yrittajat.fi.!


Medlemstjänster

När du loggar in i webbsajten yrittajat.fi med ditt medlemsnummer, får du som medlem i FiF till ditt förfogande gott om expertmaterial som du kan utnyttja i företagsverksamheten. När du har loggat in, kan du också bekanta dig med ett stort antal förmåner som våra samarbetspartners erbjuder. Du kan till exempel boka båtresor och hotellrum till medlemspris.


Verktyg för företagsverksamheten

 

Under Företagens ABC hittar du information i anknytning till marknadsföring, försäljning samt utveckling och internationalisering. Arbetsgivarinfo berättar om arbetsgivarens skyldigheter och ansvar. Under Skatt och finans hittar du värdefull information, allt från affärsekonomins grunder till skattepåföljder. Sektionen Företagaren som person berättar om företagarens socialskydd och välmående. Om du överväger att grunda ett företag, läs mera under Jag, företagare?


Synergia och Yrityshaku

Synergia är en service som Företagarna i Finland har skapat för att medlemmarna ska kunna kommunicera sinsemellan. Servicen innehåller också företagssökning (Yrityshaku), som är öppen för alla.

De viktigaste tjänsterna i servicen Synergia för registrerade medlemmar:

  • du kan presentera ditt eget företag på ett mer omfattande sätt
  • du kan lämna erbjudanden åt de andra medlemsföretagen
  • du kan grunda grupper och vara aktiv i dem
  • du kan diskutera med andra företagare.

Bekanta dig med Synergia »


Yrityspörssi

Handelsplats för personer som vill köpa eller sälja ett företag samt för experter. Om du vill, kan du också köpa bättre synlighet för din webbannons i Yrittäjäsanomat till medlemspris. På sidorna finns också gott om information om generationsväxling och företagsförvärv.


Läs mera: