Etusivu > Företagarna i Finland > Medlemsservice > Medlemsformaner

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Företagarens medlemsförmåner: Abonnemang och IT-tjänster

ELISA erbjuder alla medlemmar i Företagarna i Finland förmåner som är värda upp till flera hundra euro. Du får bland annat rabatt på mobilabonnemang, mobilt bredband och företagsnummer samt en utrustningsförmån som varierar varje månad.

Yritysguru är till för dig

Som medlem i Företagarna i Finland får du även IT-stöd från Yritysguru och Omaguru sänkt med 20 %. Yritysguru ger dig instruktioner och hjälp vid alla IT-problem snabbt och enkelt per telefon även om du är kund hos en annan operatör. Med Omaguru kan du boka tid för ett möte i Elisas butik och få hjälp vid vanliga IT-problem.

Obs! Medlemmar i Företagarna i Finland betjänas per telefon på ett separat Yritysguru-nummer, som visas på denna webbplats när du har loggat in med ditt medlemsnummer (logga in uppe till höger). 

Läs mer om Elisas samtliga medlemsförmåner på https://yrityksille.elisa.fi/yrittajajasenen-edut.

Service även på Yrityspiste, i kundtjänsten och på Internet

Du får personlig service när du bokar tid för vår lokala Yrityspiste på www.elisa.fi/ajanvaraus eller ringer vår Företagskundtjänst på 010 80 8088*.

Du kan handla i vår webbutik när som helst på dygnet. I webbutiken på yrityksille.elisa.fi kan du också skaffa utrustning mot en räntefri månadsavgift.

* Samtalspris 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/minut (moms 24 %).  


För Helsingforsbaserade familjerättar Kokko & Kuusiluoma Oy är Elisas Enterprise Guru ett IT-stöd som byter lösenord och uppdaterar arbetsstationer.
» Läs berättelsen (på finska)