Etusivu > Företagarna i Finland > Medlemsservice

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mobilkort

 Företagarna i Finland — mobilt medlemskort — för företagande

 
På arbetsresa eller semester på bryggan.
Kundmöte eller på väg.

Det spelar ingen roll, ladda ner Företagarna i Finlands avgiftsfria mobila medlemskort så har du alltid tillgång till ditt medlemskap och alla de förmåner som det erbjuder vart än du är på väg.

Med hjälp av appen kan du uppdatera dina medlemsuppgifter, utnyttja nationella och lokala förmåner och läsa om aktuella nyheter och evenemang. Även alla dina viktiga kontaktuppgifter och länkar når du genom några enkla klick.  Just då när det passar dig bäst.

 

3 enkla steg för att få ett mobilt medlemskort

    • Sök upp ditt medlemsnummer i Företagarna i Finland. Du hittar medlemsnumret enkelt på medlemskortet i plast eller i den senaste fakturan. Hittar du inte ditt medlemsnummer? Klicka här för att ta reda ditt medlemsnummer.

    • Ladda ner ditt mobila medlemskort i appbutiken. Du hittar appen med sökordet: suomen yrittäjät.  I appbutiken har det mobila medlemskortet namnet Suomen Yrittäjät och du känner igen appen på vår logotyp.

      Det mobila medlemskortet Suomen Yrittäjät finns att få för operativsystemen Android och iOS och senare för Windows. Klicka på en av bildlänkarna för att ladda ner ditt mobila medlemskort.

    • När du har laddat ner appen Suomen Yrittäjät i din telefon kan du ta i bruk det mobila medlemskortet genom att uppge ditt medlemsnummer och din e-postadress på medlemskortets inloggningssida. Appen frågar efter ditt förnamn, efternamn och telefonnummer för registrering och för att skicka dig en bekräftelsekod. Aktivera ditt mobila medlemskort med hjälp av koden du får per SMS och kortet är klart att användas.
Åtgärder när du har laddat ner appen

Steg 1

Ange ditt företags medlemsnummer
och din e-postadress

Steg 2
Fyll i dina uppgifter och skicka dem.
Steg 3
Aktivera med hjälp av koden.

Så här använder du det mobila medlemskortet Suomen Yrittäjät

När du har laddat ner det mobila medlemskortet i din telefon har du tillgång till alla de tjänster kortet erbjuder. Uppdatera dina uppgifter, bekanta dig med medlemsförmånerna och utnyttja dem, anmäl dig till evenemang och läs aktuella nyheter.

Så här visar du ditt medlemskort

Du kan visa ditt mobila medlemskort till exempel när du utnyttjar en medlemsförmån på samma sätt som du visar det fysiska medlemskortet. När du trycker på medlemskortet en gång med fingret visas kortets baksida med streckkoden..

Se på dina uppgifter och uppdatera dem

Under  Omat tiedot (Mina uppgifter) ser du dina egna uppgifter och du kan göra ändringar i dem. Endast den person vars e-postadress finns i medlemsuppgifterna kan göra ändringar i uppgifterna. Du kan ändra uppgifterna om företagets postadress, postnummer och postanstalt. Du kan också uppdatera telefonnumret och e-postadressen och prenumerera på Företagarna i Finlands nyhetsbrev.

Nationella och föreningsspecifika förmåner

nder Valtakunnalliset edut (Nationella förmåner) och Yhdistyskohtaiset edut (Föreningsförmåner) kan du bekanta dig med de medlemsförmåner som Företagarna i Finlands samarbetspartner beviljar. Alla som har ett mobilt medlemskort kan utnyttja de medlemsförmåner som presenteras här.

Nyheter och evenemang

Under Uutiset ja tapahtumat (Nyheter och evenemang) kan du anmäla dig till olika evenemang och läsa aktuella nyheter ur företagsvärlden.

Meddelanden

Under Viestit (Meddelanden) kan du läsa meddelanden som skickats till dig och meddelanden som berör ditt medlemskap.

Kontaktuppgifter

På det mobila medlemskortet hittar du alla kontaktuppgifter som du behöver. Du kan till exempel ringa vår rådgivningstjänst direkt från medlemskortet. På kortet finns dessutom viktiga länkar till webbplatserna Yrittäjät.fi och Yrityspörssi.

Frågor och svar om det mobila medlemskortet

Jag kan inte hitta mitt medlemsnummer

Du hittar ditt medlemsnummer på medlemskortet av plast eller i den senaste fakturan. Kontakta Företagarna i Finland om du trots allt inte hittar ditt medlemsnummer. Snabbast kontaktar du oss via vår kundservice-chatt. Chatten är öppen vardagar kl. 8–16 nere i vänstra hörnet på vår webbplats. Du kan också fråga efter ditt medlemsnummer per e-post på adressen .

Hur laddar och installerar jag appen med det mobila medlemskortet?

Du kan ladda ner appen i appbutiken. Du hittar appen med sökordet suomen yrittäjät.  I appbutiken har det mobila medlemskortet namnet Suomen Yrittäjät och du känner igen appen på vår logotyp. Det mobila medlemskortet Suomen Yrittäjät finns att få för operativsystemen Android och iOS och senare för Windows. När du har laddat ner appen i din smarttelefon tar du i bruk den genom att logga in med hjälp av ditt medlemsnummer och din e-postadress.

Varför ska jag uppge mitt telefonnummer när jag registrerar mig?

När du registrerar dig för Företagarna i Finlands mobila medlemskort skickar vi dig en kod per SMS som du använder för att aktivera ditt kort. Telefonnumret används inte för andra ändamål

Kan företagets alla innehavare ladda ner det mobila medlemskortet?

Alla företagets innehavare kan ladda ner det mobila medlemskortet för eget bruk. Uppgifterna kan uppdateras endast av den innehavare som laddar ner Företagarna i Finlands mobila medlemskort med den e-postadress som uppgetts i medlemsregistret för det mobila medlemskortet. Alla som har laddat ner företagets mobila medlemskort kan utnyttja förmånerna genom att visa upp kortet.

Varför behöver mobilkortapplikationen så många behörigheter?

Applikationer behöver flera behörigheter för att fungera. Mobilkortet behöver tillgång till kontaktuppgifter för att det ska vara möjligt att spara kontaktuppgifter i mobilen via applikationen. Behörighet till telefonen behövs för att det ska vara möjligt att ringa direkt från applikationen. Mobilkortet behöver även behörighet till telefonens minne för att applikationen ska kunna användas även när den inte är ansluten till nätet. Applikationen behöver inte behörighet till bilder eller användarens filer. Applikationen behöver behörighet till Wi-Fi för att kunna använda internet. En internetanslutning behövs till exempel när applikationen söker information i medlemsregistret.

Kan företagets personal använda det mobila medlemskortet?

Även personalen kan ladda ner det mobila medlemskortet för eget bruk.

När jag tagit i bruk kortet så uppkom det ett skrivfel. Hur kan jag korrigera detta?

Radera mobilapplikationen och ladda ner den på nytt. Ett skrivfel går inte att korrigera på något annat sätt för tillfället.

Jag kan inte registrera kortet för mitt bruk, vad ska jag göra?

Om du inte får hjälp på de här sidorna ska du kontakta oss på .