Etusivu > Foretagens Abc > Utvecklande Av Verksamheten

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Elektronisk affärsverksamhet

 

ASP-köparens guide

ASP-löparens guide är ämnad förutom till företags- och ekonomiledningen också till alla, som har ansvar för företagets dataförvaltning och dess utvecklande. 

 

ABC-boken för e-handel

ABC-boken för e-handel är ett basverk för små- och medelstora företag. Den ger en helhetsbild av e-handel och dess möjligheter för företagsverksamheten och uppgifter i företaget vid påbörjandet av e-handel. 

 

Anskaffningar av datateknik

Det lönar sig att planera och utföra noggrant anskaffande av datateknik. Också små- och medelstora företag borde beakta detta redan i sin strategi och sköta anskaffningarna på ett sätt som tillfredställer kraven som företagsverksamheten ställer

 

Datasekretess

Vad allt skall beaktas angående datasekretess? 

 

E-handel

Genom e-handel är det möjligt att hålla framme ett betydligt större utbud är vad som ryms på hyllorna i en butik. Likaså kan man idka handel utan dyrt försäljningsutrymme. Vilka fördelar och ansvar föreligger vid e-handel? 

 

För din affärsverksamhet till nätet

Allt fler små- och medelstora företag har behov av och förståelse för utnyttjandet av internet i utvecklandet av affärsverksamheten. Företagets hemsida är ett visitkort i Internet och kommunicerar trovärdighet och modernitet. Såväl gamla som nya kunder får lätt information om företagets verksamhet och produkter.