Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Forssa

Yrittäjyys
Vuosien innostus ja kiinnostus veivät Anne ja Mikko Silmälän panimoalalle. Forssassa omaa pienpanimoa pyörittäessä on toiminta alkanut lähteä kasvusuuntaan. Intohimoa riittää, mutta maailman helpointa alaa he eivät ole valinneet.
Korona
Forssan seudulla keksittiin nopeasti ratkaisu vanhuspalveluiden kasvosuojainpulaan, kun seudun hyvinvointikuntayhtymä ja paikallinen elinkeinoyhtiö yhdistivät voimansa.
Startup
Frush-tapahtuma kiihdyttää kiertotalouden kasvua ja startupeja syyskuussa nyt jo kolmannen kerran Forssan Kehräämöllä. Tapahtumaan osallistuu Hollannin suurlähettiläs Cees Bansema.
Yrittäjyys
Vuoden viisi ensimmäistä kuukautta poiki 368 uutta yritystä Kanta-Hämeeseen. Lopettaneita puulaakeja oli samaan aikaan 225, joten maakunnan yritysmäärä kasvoi 143. Suhteellisesti eniten uutta yrityskantaa kasvattivat Loppi ja Janakkala.
Omistajanvaihdokset
Joskus yrittäjänvaihdos voi toteutua vanhojen tuttujen kesken. MAK Median tarina jatkuu Forssan Nikkilänkadulla entisellään, mutta Anne Kinos on saanut seuraajakseen Keijo Koskimiehen ja Ville Kujansuun.