Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Häme

Yrittäjyys
Janakkalan Yrittäjät ovat kisaamassa vuoden tekijäpalkinnosta kovassa seurassa. Neljä muuta finalistia ovat Helsingin, Hangon, Alavieskan ja Ulvilan Yrittäjät. Janakkalan lentoa on vauhdittanut vahva yhteisöllisyys.
Yrittäjyys
Hämeenlinnan seutu ui yritystilastojen vastavirtaan. Hämeeseen perustettiin tammi-lokakuussa yhteensä 743 yritystä. Samaan aikaan 716 yrityksen tarina päättyi. PRH tilastojen siivouksesta huolimatta hämäläinen yrityskanta kasvoi 27 yrityksellä.
Yrittäjyys
Tänä kesänä Hauhon Yrittäjien järjestämät kesätorit näkevät jo 40. kesänsä. Torikesä alkaa lauantaina 29.6. ja torit jatkuvat aina 27. heinäkuuta asti. Torikauppaa käydään Hauhon kirkonkylässä Puukoulun piha-alueella lauantaisin kello 8-14.
Kunta
Jätteenkuljetuksesta tuli kunnallista toimintaa lokakuun alussa Hattulassa ja osassa Hämeenlinnaa. Muutoksen myötä palvelutaso on laskenut, osa kiinteistöistä on jäänyt ilman palvelua. Kunnallinen jätehuoltoyhtiö on sälyttänyt vastuuta vaikeuksista asiakkaille. Syyttävä sormi on osoittanut myös paikallisten yritysten suuntaan.