Etusivu > Asiasanat

Etsi

Häme

Raha
Alkuvuoden aikana Hämeen ELY-keskus on myöntänyt yhteensä yli 660 000 euroa yritysten kehittämisavustuksia Kanta-Hämeen alueelle. Tukia sai yhteensä 14 yritystä. Hakemuksia ELY-keskus sai kaikkiaan 18.
Raha
Vuoden 2018 alueelliset innovaatiot ja kokeilut AIKO-rahoitushaku on päättynyt. Hakemuksia tuli yhteensä yksitoista, joista seitsemälle Hämeen maakuntahallitus päätti myöntää rahoitusta. Kyseessä oli viimeinen AIKO-rahoitushaku, eli jaossa oli loput jäljellä olevista määrärahoista.
Raha
Ely-keskus tarjoaa kehittämispalveluja tilanteisiin, jolloin yrityksessä on tarve muutokselle. Kehittämisavustus taas on suunnattu esimerkiksi tuotekehityshankkeisiin.
Häme pyrkii olemaan uudistuva, muutosjoustava ja elinvoimainen. Tähän päästään toteuttamalla Häme-ohjelman 2018+ painopisteitä yhdessä maakunnan muiden toimijoiden kanssa.
Markkinointi
Hämeen maakuntahallitus kokoontui 18.12.2017 vuoden viimeiseen kokoukseensa. Hallitus antoi lausunnon valinnanvapauslaista ja päätti Kanta-Hämeen maakunnan lähtemisestä mukaan Visit Finlandin Lakeland -markkinointikokonaisuuteen.