Häme | Yrittajat.fi
Etusivu > Asiasanat

Etsi

Häme

Raha
Vuoden 2018 alueelliset innovaatiot ja kokeilut AIKO-rahoitushaku on päättynyt. Hakemuksia tuli yhteensä yksitoista, joista seitsemälle Hämeen maakuntahallitus päätti myöntää rahoitusta. Kyseessä oli viimeinen AIKO-rahoitushaku, eli jaossa oli loput jäljellä olevista määrärahoista.
Raha
Ely-keskus tarjoaa kehittämispalveluja tilanteisiin, jolloin yrityksessä on tarve muutokselle. Kehittämisavustus taas on suunnattu esimerkiksi tuotekehityshankkeisiin.
Häme pyrkii olemaan uudistuva, muutosjoustava ja elinvoimainen. Tähän päästään toteuttamalla Häme-ohjelman 2018+ painopisteitä yhdessä maakunnan muiden toimijoiden kanssa.
Markkinointi
Hämeen maakuntahallitus kokoontui 18.12.2017 vuoden viimeiseen kokoukseensa. Hallitus antoi lausunnon valinnanvapauslaista ja päätti Kanta-Hämeen maakunnan lähtemisestä mukaan Visit Finlandin Lakeland -markkinointikokonaisuuteen.
Hyvinvointi
Hämäläiset yrittäjäyhdistykset järjestävät vuoden mittaan hienoja tapahtumia. Olisiko joku niistä tulevan vuoden Häme-päivän tapahtuma? Hämeen liitto pyytää tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjiä tekemään esityksiä vuoden 2018 Häme-päiväksi.