Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hämeenlinna

Puheenaihe
Hämeenlinna tarjoilee tulevana kesänä suuren yleisön live-elämyksiä siellä, missä se on tällä hetkellä turvallisinta, eli verkossa. Artistihaku käynnistyi helatorstain aattona ja kestää toukokuun loppuun. Live-vedot alkavat kesäkuussa ja kestävät aina elokuulle saakka.
Yrittäjyys
Hämeenlinnassa Reskan kävelykadulle tammikuussa avattu PARKKI Business Park kokoaa yhteen niin yrittäjät kuin yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tavoitteena on saada kaikki yrittäjille suunnatut palvelut saman katon alle, oli kyse sitten koulutuksesta, tapahtumasta, neuvonnasta tai verkostoitumisesta.
Koulutus
Sadan nuoren tulevaisuus ja elinvoima puhuttavat Lammilla. Pitäjän asukkaat ovat koonneet toimikunnan taistelemaan oman lukion tulevaisuudesta. Tiistaina annetun kannanoton lisäksi toimikunta on avannut verkkosivuston vakuuttamaan Hämeenlinnan päättäjiä.
Järjestö
Lammin Yrittäjät saivat puheenjohtajakseen nuoren konkarin sekä kolme uutta hallituksen jäsentä. Yrittäjäyhdistys on yksi Hämeenlinnassa toimivista viidestä paikallisyhdistyksestä. Reilusti yli sadan jäsenyrityksen mandaatilla se on pitäjän merkittävin elinvoimaan vaikuttava taho.
Yrittäjyys
Hämeenlinnalainen 3D-tulostamiseen erikoistunut Delva Oy on saanut konepuistohankkeensa ensimmäisen vaiheen valmiiksi Moreenin teollisuusalueella.
Raha
Hämeenlinnassa heinäkuussa järjestetyn megakonsertin talousvaikutus alueelle ilman pääsylippuja oli noin 5,4 miljoonaa euroa, josta tapahtuma-alueen ulkopuolella käytettiin noin 2,4 miljoonaa euroa.