Etusivu > Tags

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hämeenlinna

Puheenaihe
Uudet kahvilat ja ravintolapalvelut ovat elävöittäneet hiljaisena pidettyä Hämeenlinnan kauppatoria. Apuna asiakasvirtojen ymmärtämiseen tulee tekoäly, joka tarkkailee torin elämää.
Yrittäjyys
Akhilleus Consulting Oy on hämeenlinnalaisen Juha Rautavan turvallisuusalan yritys. Ennen perustamista vierähti Puolustusvoimien viesti- tietoliikenne- ja tietoturvatehtävissä 30 vuotta. Nimeään mukaillen Akhilleus etsii yritysten heikkoja kohtia ja pyrkii suojaamaan niitä.
Yrittäjyys
Markus Kopsala ja hänen avovaimonsa Johanna Vaulasto ovat molemmat olleet sosiaalialan toiminnassa mukana jo lapsesta asti, vanhempiensa työskennellessä alalla. Unelma yhteisestä yrityksestä toteutui vuonna 2016.
Yrittäjyys
Roolipelejä, liveroolipelejä, peli-iltoja, kursseja ja paljon muuta, miltä sinusta tämä kuulostaa? Esimerkillistä toimintaa rohkeudesta näyttävät kaksi 29-vuotiasta hämeenlinnalaista naista, jotka uskalsivat lähteä luomaan harrastuksestaan uran.
Digi
Tökkivä videopalaveri on kohta historiaa, sillä 5G ja nopeat yhteydet rantautuivat kesällä Hämeeseen. Ihan kaikkien herkkua se ei vielä ole, sillä palvelut ovat käytettävissä vain Hämeenlinnan keskustan alueilla.
Puheenaihe
Hämeenlinna tarjoilee tulevana kesänä suuren yleisön live-elämyksiä siellä, missä se on tällä hetkellä turvallisinta, eli verkossa. Artistihaku käynnistyi helatorstain aattona ja kestää toukokuun loppuun. Live-vedot alkavat kesäkuussa ja kestävät aina elokuulle saakka.
Yrittäjyys
Hämeenlinnassa Reskan kävelykadulle tammikuussa avattu PARKKI Business Park kokoaa yhteen niin yrittäjät kuin yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tavoitteena on saada kaikki yrittäjille suunnatut palvelut saman katon alle, oli kyse sitten koulutuksesta, tapahtumasta, neuvonnasta tai verkostoitumisesta.