Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

HAMK

Koulutus
Kanta-Häme ja Kymenlaakso ovat ainoat mustat aukot Manner-Suomen yliopistokentässä. Viime vuonna käynnistynyt prosessi voi muuttaa tilanteen.
Koulutus
Hämeen ammattikorkeakoulun Visamäen kampuksella allekirjoitettiin torstaina brittiläisen Hullin yliopiston ja Hämeen ammattikorkeakoulun välillä yhteistyösopimus Executive MBA -koulutuksen aloittamisesta.
Startup
Frush-tapahtuma kiihdyttää kiertotalouden kasvua ja startupeja syyskuussa nyt jo kolmannen kerran Forssan Kehräämöllä. Tapahtumaan osallistuu Hollannin suurlähettiläs Cees Bansema.
Koulutus
Kanta-Hämeen kunnat, Hämeen liitto ja HAMK Oy tekevät aiesopimuksen Hämeen kesäyliopistotoiminnasta ja sen jatkumisesta HAMKin toimesta perustettavassa tytäryhtiössä.
Koulutus
Valio ja sen omistajaosuuskunnat ovat päättäneet lahjoittaa Seinäjoen, Jyväskylän ja Hämeen ammattikorkeakouluille sekä Savonia ammattikorkeakoululle ja Metropolia ammattikorkeakoululle kullekin 50 000 euroa.
Innovaatiot
Nopeasti muuttuvat markkinat tarvitsevat rinnalleen ketterää uudistumista. Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma FRUSH esittelee uusia välineitä yritysten kehittämiseen.
Digi
Kanta-Hämeen luontoreitit voi kesällä ladata Android-puhelimiin. DigiTrail-hankkeessa karttoihin merkitään muun muassa reittien lähellä olevat nähtävyydet ja ravintolapalvelut.