Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hausjärvi

Johtaminen
Sako Oy työllistää Riihimäellä ja Hausjärvellä yhteensä lähes 300 henkilöä. Satavuotias yritys on tasaisessa kasvuvauhdissa. Kannattavan kasvun myötä yrityksen portit käyvät sisäänpäin; työntekijöiden määrä jatkaa seudulla kasvuaan.
Yrittäjyys
Hausjärven Yrittäjien vuosikokous valitsi tiistai-iltana uudeksi puheenjohtajakseen Sanna Pesulan Trans Farm Oy:stä. Hallitus sai hänen lisäksi kaksi uutta jäsentä. Vuoden alussa aloittava johtotiimi haluaa vahvistaa hausjärveläistä yhteisöllisyyttä.
Yrittäjyys
Vuoden viisi ensimmäistä kuukautta poiki 368 uutta yritystä Kanta-Hämeeseen. Lopettaneita puulaakeja oli samaan aikaan 225, joten maakunnan yritysmäärä kasvoi 143. Suhteellisesti eniten uutta yrityskantaa kasvattivat Loppi ja Janakkala.
Innovaatiot
Mimmu Pietilän liikuntakonseptin tarkoitus on saada ihmiset tuntemaan, että tänään on bileet. Velvollisuusliikunnalla kun saadaan ehkä enemmän vahinkoa kuin hyvää aikaan.
Hyvinvointi
Mommilanjärven soutelut ovat järjestyksessään 28. tänä vuonna. Hausjärven Yrittäjien joukkue sai vahvistusta kuntosalin asiakkaista, Riihimäen Yrittäjät soutaa yhdessä kaupungin kanssa.