Etusivu > Asiasanat

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

korona

Puheenaihe
Hämeen Yrityssanomat kolahtivat 20 000 postilaatikkoon kuluneella viikolla. Mikäli aviisi ei sinua tavoittanut tai jokin juttu kaipasi taustoittamista, toimme lisäämateriaalit ja suorat linkit näköislehteen. Mukana myös tuoreimmat verkkouutiset linkitettyinä aihealueisiin.
Korona
Kevään kahdet kasvot: helmikuun työttömien määrä oli alhaisin yli vuosikymmeneen. Maaliskuu alkaa taasen poikkeuksellisen kylmällä kyydillä. Lomautukset ovat maassamme räjähdysmäisessä kasvussa. Kanta-Hämeessä tullaan hieman perässä.
Korona
Yrittäjien mukaan hallituksen tukipaketissa on paljon hyvää, mutta järein tukiarsenaali jää edelleen varikolle. Pentikäisen mukaan hallituksen pitää antaa yrityksille enemmän suoraa tukea niin, että valtio ja sosiaalivakuutuslaitokset ottavat vastuulleen yrittäjien ja työnantajien sosiaalivakuutusmaksut heti.
Korona
Osassa yrityksiä henkilöstö on lomautettu ja toiminta on keskeytetty. Rahan riittävyys huolettaa ja neuvotteluita maksuohjelmasta käydään. Samaan aikaan yrittäjät jakavat niksejä verkossa siitä, miten selvitä tai jopa kasvaa.