Etusivu > Tags

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lammi

Koulutus
Sadan nuoren tulevaisuus ja elinvoima puhuttavat Lammilla. Pitäjän asukkaat ovat koonneet toimikunnan taistelemaan oman lukion tulevaisuudesta. Tiistaina annetun kannanoton lisäksi toimikunta on avannut verkkosivuston vakuuttamaan Hämeenlinnan päättäjiä.
Järjestö
Lammin Yrittäjät saivat puheenjohtajakseen nuoren konkarin sekä kolme uutta hallituksen jäsentä. Yrittäjäyhdistys on yksi Hämeenlinnassa toimivista viidestä paikallisyhdistyksestä. Reilusti yli sadan jäsenyrityksen mandaatilla se on pitäjän merkittävin elinvoimaan vaikuttava taho.
Yrittäjyys
Lähituotteista tulee yleensä mieleen lähiruoka ja käsityöläistuotteet puukauhoista poppanoihin. Ässä-Uusiorengas valmistaa Lammin Niemenkulmalla uusiorenkaita. Käsityönä ja lähellä.
Hyvinvointi
Syyskuinen Evo Trail Weekend on uusi tapahtuma Hämeenlinnassa, joka on suunnattu niin yrittäjille kuin metsässä urheileville. Tapahtuma käynnistyy 21.9. Evo Business Campilla ja jatkuu patikointi-, polkujuoksu- ja maastopyöräilytapahtumana.
Hyvinvointi
Paikallisten toimijoiden yhteistyö pääsee osoittamaan jälleen voimansa, kun Hämeenlinnan Evolla järjestetään ensi heinäkuussa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten partioleiri Kliffa 2018.