Etusivu > Asiasanat

Etsi

Lammi

Järjestö
Lammin Yrittäjät saivat puheenjohtajakseen nuoren konkarin sekä kolme uutta hallituksen jäsentä. Yrittäjäyhdistys on yksi Hämeenlinnassa toimivista viidestä paikallisyhdistyksestä. Reilusti yli sadan jäsenyrityksen mandaatilla se on pitäjän merkittävin elinvoimaan vaikuttava taho.
Yrittäjyys
Lähituotteista tulee yleensä mieleen lähiruoka ja käsityöläistuotteet puukauhoista poppanoihin. Ässä-Uusiorengas valmistaa Lammin Niemenkulmalla uusiorenkaita. Käsityönä ja lähellä.
Hyvinvointi
Syyskuinen Evo Trail Weekend on uusi tapahtuma Hämeenlinnassa, joka on suunnattu niin yrittäjille kuin metsässä urheileville. Tapahtuma käynnistyy 21.9. Evo Business Campilla ja jatkuu patikointi-, polkujuoksu- ja maastopyöräilytapahtumana.
Hyvinvointi
Paikallisten toimijoiden yhteistyö pääsee osoittamaan jälleen voimansa, kun Hämeenlinnan Evolla järjestetään ensi heinäkuussa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten partioleiri Kliffa 2018.
Innovaatiot
Lammin Ikkuna Oy perustaa ikkunoiden tuotekehitykseen ja testaukseen keskittyvän osaamiskeskuksen Lammille. Laajeneviin tiloihin sijoitetaan ensivaiheessa asennustoiminnan kehittämiseen ja ikkunoiden radiotestaukseen liittyvät toiminnot.