Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

riihimäki

Johtaminen
Sako Oy työllistää Riihimäellä ja Hausjärvellä yhteensä lähes 300 henkilöä. Satavuotias yritys on tasaisessa kasvuvauhdissa. Kannattavan kasvun myötä yrityksen portit käyvät sisäänpäin; työntekijöiden määrä jatkaa seudulla kasvuaan.
Yrittäjyys
Riihimäkeläinen Vanaja Event Solutions Oy on erikoistunut tapahtumiin toteutettaviin tilapäisrakenteisiin ja ratkaisuihin. Koronatilanne tyrehdytti yleisötapahtumat, joten yrittäjä Lauri Halonen joutui henkilökuntansa kanssa pystyttämään uusia idearatkaisuja.
Yksinyrittäjä
Kirsi Vuorinen pyörittää nyt kolmatta yritystään. Vuorikide Hyvinvointipalvelut tarjoaa asiakkailleen palveluita, jotka edistävät heidän hyvinvointiaan. Yritysidea on syntynyt intuitioista, joita Vuorinen on kohdannut elämässään tutustuessaan syvemmin itseensä ja opittuaan kuuntelemaan paremmin sydämensä viestejä.
Myynti
Riihimäki liittyi niiden kaupunkien joukkoon, jotka ovat julkaisseet kauppapaikan paikallisille palveluille. Supportti-nimen saaneessa verkkopalvelussa kaupunkilaiset voivat ostaa lahjakortteja paikallisiin yrityksiin.
Johtaminen
Kunnissa on herätty etätyön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kyse on useissa tapauksissa pienistä investoinneista, enemmänkin järjestelykysymyksistä. Etenkin maalaiskuntien kunnantaloilla on nykyisin helppo löytää käyttämättömiä tiloja hyödynnettäväksi.
Yrittäjyys
Riihimäen vuoden yrittäjänä on palkittu Pekka Kataja, Janne Kataja ja Aku Hirviniemi Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:stä. Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Riihimäen Yrittäjät jakoivat palkinnon Riihimäen yrittäjäjuhlassa lauantai-iltana.
Yrittäjyys
Riihimäellä luotu uusi toimintamalli perustuu globaaliin toimitukseen ja paikalliseen asiakaspalveluun. Lisäksi menestykseen tarvitaan lean-menetelmillä korkeatasoiseksi hiottua laatua, toimitusvarmuutta, insinööriosaamista sekä mittava valmistuskapasiteetti.
Hyvinvointi
XXIII Erämessuilla on ohjelmaa niin metsästyksen, kalastuksen kuin retkeilynkin harrastajille. Avajaispäivänä torstaina messuilla vierailee Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä Mikko ”Peltsi” Peltolan haastateltavana.