Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

riihimäki

Myynti
Riihimäki liittyi niiden kaupunkien joukkoon, jotka ovat julkaisseet kauppapaikan paikallisille palveluille. Supportti-nimen saaneessa verkkopalvelussa kaupunkilaiset voivat ostaa lahjakortteja paikallisiin yrityksiin.
Johtaminen
Kunnissa on herätty etätyön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kyse on useissa tapauksissa pienistä investoinneista, enemmänkin järjestelykysymyksistä. Etenkin maalaiskuntien kunnantaloilla on nykyisin helppo löytää käyttämättömiä tiloja hyödynnettäväksi.
Yrittäjyys
Riihimäen vuoden yrittäjänä on palkittu Pekka Kataja, Janne Kataja ja Aku Hirviniemi Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:stä. Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Riihimäen Yrittäjät jakoivat palkinnon Riihimäen yrittäjäjuhlassa lauantai-iltana.
Yrittäjyys
Riihimäellä luotu uusi toimintamalli perustuu globaaliin toimitukseen ja paikalliseen asiakaspalveluun. Lisäksi menestykseen tarvitaan lean-menetelmillä korkeatasoiseksi hiottua laatua, toimitusvarmuutta, insinööriosaamista sekä mittava valmistuskapasiteetti.
Hyvinvointi
XXIII Erämessuilla on ohjelmaa niin metsästyksen, kalastuksen kuin retkeilynkin harrastajille. Avajaispäivänä torstaina messuilla vierailee Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä Mikko ”Peltsi” Peltolan haastateltavana.
Yrittäjyys
Vuoden viisi ensimmäistä kuukautta poiki 368 uutta yritystä Kanta-Hämeeseen. Lopettaneita puulaakeja oli samaan aikaan 225, joten maakunnan yritysmäärä kasvoi 143. Suhteellisesti eniten uutta yrityskantaa kasvattivat Loppi ja Janakkala.
Sote
Riihimäkeläinen Tero Rekimäki uskoo, että Kantasairaalan rakentaminen on ensimmäinen oire Kanta-Hämeen maaakunnan hajoamisesta. Siksikin Riihimäen olisi parempi liittyä Uuteenmaahan.
Hyvinvointi
Teattereiden ensi-illat keskittyvät tänä keväänä yhteiskunnallisiin aiheisiin niin Riihimäellä kuin Hämeenlinnassakin. Riihimäen Yrittäjät kutsuvat yrittäjiä teatteriin Virkisty ja verkostoidu -teemalla.