Etusivu > Asiasanat

Etsi

riihimäki

Yrittäjyys
Riihimäen vuoden yrittäjänä on palkittu Pekka Kataja, Janne Kataja ja Aku Hirviniemi Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:stä. Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Riihimäen Yrittäjät jakoivat palkinnon Riihimäen yrittäjäjuhlassa lauantai-iltana.
Yrittäjyys
Riihimäellä luotu uusi toimintamalli perustuu globaaliin toimitukseen ja paikalliseen asiakaspalveluun. Lisäksi menestykseen tarvitaan lean-menetelmillä korkeatasoiseksi hiottua laatua, toimitusvarmuutta, insinööriosaamista sekä mittava valmistuskapasiteetti.
Hyvinvointi
XXIII Erämessuilla on ohjelmaa niin metsästyksen, kalastuksen kuin retkeilynkin harrastajille. Avajaispäivänä torstaina messuilla vierailee Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä Mikko ”Peltsi” Peltolan haastateltavana.
Yrittäjyys
Vuoden viisi ensimmäistä kuukautta poiki 368 uutta yritystä Kanta-Hämeeseen. Lopettaneita puulaakeja oli samaan aikaan 225, joten maakunnan yritysmäärä kasvoi 143. Suhteellisesti eniten uutta yrityskantaa kasvattivat Loppi ja Janakkala.
Sote
Riihimäkeläinen Tero Rekimäki uskoo, että Kantasairaalan rakentaminen on ensimmäinen oire Kanta-Hämeen maaakunnan hajoamisesta. Siksikin Riihimäen olisi parempi liittyä Uuteenmaahan.
Hyvinvointi
Teattereiden ensi-illat keskittyvät tänä keväänä yhteiskunnallisiin aiheisiin niin Riihimäellä kuin Hämeenlinnassakin. Riihimäen Yrittäjät kutsuvat yrittäjiä teatteriin Virkisty ja verkostoidu -teemalla.
Hyvinvointi
Riihimäen Erämessujen messupaikat ovat menneet kaupaksi jopa paremmin kuin viime vuonna, joka oli tähänastinen huippuvuosi. Luvassa on jälleen paljon ohjelmaa.
Startup
First Round Oy hakee ja kehittää kasvua haluavia startup-yrityksiä muun muassa esineiden internetiin eli IoT:hen. Lisäksi First Roundin startupit hakevat kansainvälistä kasvua digitaalisella liiketoiminnalla.