Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

tet-harjoittelu

Koulutus
Yhdeksäsluokkalainen Emilia Suokas päätti hakea tet-jaksolle optikkoliikkeeseen, koska toivoi monipuolista tekemistä. Hyvässä harjoittelupaikassa voi tuntea olevansa avuksi.
Koulutus
Opintojenohjaajan vinkistä Tet-tori oli ahkerassa käytössä Kaurialan ysiluokkalaisilla. Moni löysikin harjoittelupaikan torin kautta. Näin myös Otso Vuolinko, joka vietti kaksi viikkoa Hämeen Yrittäjien toimistolla.
Koulutus
Kaurialan koulun ysiluokkalaiset Emilia Ekholm ja Iris Ingalsuo halusivat Citymarket Hämeensaareen työelämään tutustumisjaksolle, sillä kaupassa on aina paljon tekemistä. Hämeen Yrittäjien tet-harjoittelija Otso Vuolinko kävi haastattelemassa heitä.
Koulutus
Elmeri Niskanen aikoo datanomiksi, mutta ICT ja media-alakin kiinnostavat. Tet-harjoittelun aikana kivointa oli kirjoittaa juttuja.
Kaurialan Koulun 9:nnen luokan oppilas Niko Seppänen on Hämeenlinnalaisella Vianor auto- ja rengashuollolla työelämään tutustumis-, eli TET-jaksolla.
Koulutus
Luovan yrittäjyyden kurssilla pääsee tekemään erilaisia asioita, käyttämään luovuuttaan ja verkostoitumaan. Iiris ja Meeri myös suunnittelivat Get Together -kampanjan Hämeen Yrittäjille.
Koulutus
Tet-harjoittelupaikka Hämeen Yrittäjissä tarjoaa mahdollisuuden kirjoittaa juttuja Hämeen Yrittäjien verkkolehteen. Kuusi vuotta Suomessa asunut Yaroslav Ishanov ei pelännyt ottaa haastetta vastaan.
Joulukuu alkaa ihan kohta ja joululahjojen hankkiminen on viimeistään nyt ajankohtaista. Jos et ole vielä päättänyt mitä pukin kontista löytyy, tässä Hämeen Yrittäjien tet-harjoittelija Yaroslav Ishanovin vinkit.