Etusivu > Asiasanat

Etsi

Ypäjä

Kansainvälistyminen
Ypäjälle rakennetaan kansainväliset vaatimukset täyttävä islanninhevosten kilpailuareena. Ensi vuonna areenalla kisataan Suomen mestaruuksista, jatkossa myös kansainvälisistä titteleistä.
Yrittäjyys
Majoitus-, ravintola- ja catering-palveluja Ypäjällä pyörittävä pariskunta Minna Alakoski ja Perttu Jaakkola ovat ostaneet Nauvon Pensarin vierasvenesataman ja siihen liittyvät majoitus- ja ravintolakiinteistöt.
Yrittäjyys
Vuoden viisi ensimmäistä kuukautta poiki 368 uutta yritystä Kanta-Hämeeseen. Lopettaneita puulaakeja oli samaan aikaan 225, joten maakunnan yritysmäärä kasvoi 143. Suhteellisesti eniten uutta yrityskantaa kasvattivat Loppi ja Janakkala.
Yrittäjyys
Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Ypäjän Yrittäjät palkitsivat Olli-Pekka Kaunelan Ypäjän vuoden yrittäjänä. Palkinto luovutettiin Jokioisten ja Ypäjän yhteisessä Yrittäjäjuhlassa lauantaina.
Yrittäjyys
Hevostalous oli näyttävästi esillä Kuntamarkkinoilla 13. - 14. syyskuuta Helsingissä. Hamkin, Luken ja Hippoliksen Uudistuva hevostalous-hanke osallistui kunta-alan kärkitapahtumaan yhdessä Ypäjän kunnan kanssa.