Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ypäjä

Korona
Yksinyrittäjien tukihakemuksia on rustattu Hämeessä verkkaisesti. Joka viides yksinyrittäjä on jättänyt tukihakemuksen kunnalle. Kanta-Hämeen tuhannesta hakemuksesta 228 oli Forssan seudulta. Päätöksiä lounaiseen Hämeeseen on ehditty tekemään 157.
Kansainvälistyminen
Ypäjälle rakennetaan kansainväliset vaatimukset täyttävä islanninhevosten kilpailuareena. Ensi vuonna areenalla kisataan Suomen mestaruuksista, jatkossa myös kansainvälisistä titteleistä.
Yrittäjyys
Majoitus-, ravintola- ja catering-palveluja Ypäjällä pyörittävä pariskunta Minna Alakoski ja Perttu Jaakkola ovat ostaneet Nauvon Pensarin vierasvenesataman ja siihen liittyvät majoitus- ja ravintolakiinteistöt.
Yrittäjyys
Vuoden viisi ensimmäistä kuukautta poiki 368 uutta yritystä Kanta-Hämeeseen. Lopettaneita puulaakeja oli samaan aikaan 225, joten maakunnan yritysmäärä kasvoi 143. Suhteellisesti eniten uutta yrityskantaa kasvattivat Loppi ja Janakkala.
Yrittäjyys
Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Ypäjän Yrittäjät palkitsivat Olli-Pekka Kaunelan Ypäjän vuoden yrittäjänä. Palkinto luovutettiin Jokioisten ja Ypäjän yhteisessä Yrittäjäjuhlassa lauantaina.
Yrittäjyys
Hevostalous oli näyttävästi esillä Kuntamarkkinoilla 13. - 14. syyskuuta Helsingissä. Hamkin, Luken ja Hippoliksen Uudistuva hevostalous-hanke osallistui kunta-alan kärkitapahtumaan yhdessä Ypäjän kunnan kanssa.