Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

yrittäjän uutisviikko

Puheenaihe
Suomi säikähti maaliskuussa, putosiko asuntokauppa kasvun puusta? Kaksi kokenutta hämäläistä kertoo miten neliöt vaihtavat omistajaa ja mitkä kohteet menevät saman tien. Toukokuun lopussa etsitään myös valovoimaisia hämäläisiä artisteja esiintymään suvi-iltojen ilona, vaikka koko maailmalle.
Puheenaihe
Yrittäjät kertoivat saamistaan yritystuista ja niiden käytöstä. Kritiikkiä ja kiitollisuutta oli samaan aikaan ilmassa. Koronatartuntojen määrä on laskussa, mutta sairaalan suunnalta tuli silti uutispommi: Kanta-Hämeen keskussairaalan projekti keskeytyi ja rakennusala jäi odottelemaan 300 miljoonan euron töitä muualta.
Puheenaihe
Teollisuudessa tehdään tilauskantaa, joka on saatu ennen koronakriisin alkua. Mitä tapahtuu, kun se on syöty? Ravintoloita suututti epäoikeudenmukaiseksi havaittu tukisysteemi ja mainosalalla lyöttäydyttiin yksiin.
Puheenaihe
Yksinyrittäjätuki avautui. Tuet ja niiden ehdot muuttuivat viranomaisten ohjeistuksessa lennossa. Yksittäinen ei-sana saattoi poistua ohjeista ilman erillistä ilmoitusta. Viestinnän ammattilainen totesi tilanteesta: "ihan kuin olisin edelleen Afrikassa". Samalla ilmassa väreilee myös paljon positiivisuutta.