Etsi

Emergency banner

Yrityskoordinaattori on yrittäjän kaveri

Tammelan kunnassa on tehty aktiivisesti työtä sen eteen, että saamme kunnan hankinnat näkyviksi ja että mahdollisesti pienemmilläkin yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan kilpailutuksiin. Huolehtimalla avoimuudesta näissä hankinnoissakin, kunta saa varmasti elinvoimaisuuttaan kasvatettua.
Kehitämme edelleen toimintaamme tässä asiassa, ja tulemme järjestämään hankinta-asioista myös yrittäjille suunnatun tapahtuman toukokuun aikana, jos saamme sen sopimaan kouluttajien aikatauluihin.

Olen tehnyt aktiivisesti kevään aikana yrityskäyntejä Tammelan yrityksiin, ja luonani on myös käynyt useita yrityksiä keskustelemassa yrityksensä kehittämisestä ja uusien liikeideoiden konkretisoimisesta. Tammelan kunta on mahdollistanut neuvontapalvelun kautta uusien yrityksien muodostumisen paikkakunnalle, sekä auttanut yrityksiä niiden kasvun matkalla.
Kasvun into lähtee yrityksistä, sitä ei voi pakottaa se lähtee alkuun yrittäjien omasta innosta, voimme tarjota kasvun matkalle tukea ja sparrausta. Uskon että yritysten ja yrittäjien henkilökohtaisella sparraamisella ja jo pelkällä keskustelulla yrittäjän kanssa voidaan päästä hyviin tuloksiin, kun herätellään positiivisessa mielessä ”nukkuvia karhuja” yrittäjän pään sisällä.

Alkuvuoteen on mahtunut muun muassa Nuorkauppakamarien A-alueen kisa, jossa etsittiin Tammelan Hakkapeliitta -yrityspuistolle vireää toimenpidesuunnitelmaa. Airiston nuorkauppakamari voitti kyseisen kisan, muita kisaajia olivat Forssa, Salo, Loimaa, Espoo ja Turku. Kisan raadissa olivat Aava & Bangin operatiivisesta johtaja Janne Ikola, Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, yrittäjä Timo Nummela, kunnan kaavoittaja Miika Tuki, Juha Siitonen sekä kunnanjohtaja Kalle Larsson.

Olen myös ehtinyt muuttamaan kunnantalon sisällä jo tänä lyhyenä aikana minkä olen viettänyt Tammelassa. Työhuoneeni sijaitsee nyt kunnantalon alakerrassa apteekin päädyssä, Tammelan Yrittäjäyhdistyksen toimitilat muuttavat myös kevään aikana tänne viereen. Tarkoitus on, että saamme yrityksiä tähän samalle käytävälle, jolloin olisin mahdollisimman hyvin asioiden ytimessä. Kyltitämme Tammelan yrityskulman myös asianmukaisesti. Tosin nimeä käytävälle ei ole vielä virallisesti päätetty – Business corneria on jo ehdotettu!

Odotan innolla kesää ja Tammelan monia tapahtumia! Yrittäjien järjestämästä Makkaramarkkinoista lauantaina 16.6.2018 on tulossa huikea ja hieman erilainen tapahtuma kuin edellisinä vuosina. On hienoa päästä mukaan tapahtumaan ja olla apuna tässäkin.

Yrittäjien kanssa ja heidän toimintansa edistämisen eteen on mahtava tehdä töitä!
 
Heidi Loukiainen
yrityskoordinaattori
Puh. 050 312 0118

Tammelan kunta
Hallinto- ja kehittämispalvelut
Hakkapeliitantie 2
31300 Tammela
www.tammela.fi

Hämeen Yrittäjien neuvontarenkaan ja yhteistyökumppaneiden asiantuntijat avaavat ajankohtaisia aiheita.

Heidi Loukiainen

Kirjoittaja on Tammelan kunnan yrityskoordinaattori. Innostuva sparraaja! Yrittäjien asialla intohimoisesti sekä työssä että vapaa-ajalla. Yritysasiantuntija ja elinkeinoelämän kehittäjä.