Palvelut jäsenyrittäjille

Menestyminen edellyttää kykyä uusiutua ja vastata muuttuvan toimintaympäristön tarpeisiin. Hämeen Yrittäjien palvelut ja tapahtumat sekä kumppaneiden kanssa yhdessä järjestämät koulutukset antavat yrittäjille uutta näköalaa ja osaamista liiketoiminnan kehittämiseen tai tarvittaessa apua arjen tarpeisiin.

Hämeen Yrittäjien tavoitteena on toimia yrittäjän ylivoimaisena tukena maakunnassamme. Haluamme tarjota paikallisyhdistystemme jäsenyrityksille luotettavimmat neuvot ja palvelut sekä ajantasaista tietoa yritystoiminnan tueksi.
 
Tutustu oheisten linkkien kautta alueellisiin jäsenetuihimme sekä  kattavaan ja asiantuntevaan neuvontaverkostoomme. Haluamme panostaa myös yrittäjien osaamiseen ja hyvinvointiin – tutustu tapahtuma- ja koulutustarjontaamme täällä! Suomen Yrittäjien kattavaan webinaari- ja muuhun koulutustarjontaan voit tutustua täällä.
 
Näytä olevasi Suomen suurimman yrittäjäliikkeen jäsen! Lataa jäsenbanneri täältä.

Neuvontapalvelut >>

Jäsenenä  saat maksutonta, mutta rahanarvoista laki- ja muuta asinatuntijaneuvontaa Hämeen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien neuvontaverkostolta. Käytössäsi on iso joukko eri alojen asiantuntijoita vain puhelinsoiton päässä.

Jäsenedut  >>

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti muun muassa vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa.  Suomen Yrittäjien valtakunnalliset jäsenedut voit tarkistaa täältä.

Liity jäseneksi! >>