Etusivu > Hämeen Yrittäjät > Palvelut > Hankinta Asiamies Neuvoo Ja Auttaa

Etsi

Kasvu

Hämeen Yrittäjät tarjoaa neuvonta- ja sparrauspalveluita kasvuhakuisille yrityksille, joilla on vahva halu kehittää uutta liiketoimintaa. Palvelun kautta yritykset saavat apua uusien liiketoimintojen kehittämiseen, kasvuun ja kasvurahoituksen hakemiseen. Kokoamme osaamista ja verkostoja yritysten yhteiskehittämiseen sekä kokemusten vaihtoon.

FIRST ROUND OY – KIIHDYTTÄMÖPALVELUT
First Round Oy:n Kiihdyttämöpalvelu on kasvuhakuisille yrityksille, joilla on vahva halu kehittää uutta liiketoimintaa käyttäen erityisesti uusia käänteentekeviä teknologioita ja liiketoimintamalleja. Palvelumme kautta yritys saa apua uusien liiketoimintojen kehittämiseen, kasvuun ja kasvurahoituksen hakemiseen. Kokoamme osaamista ja verkostoja yritysten yhteiskehittämiseen sekä kokemusten vaihtoon.

FiBAN – BISNESENKELIVERKOSTOT
Kasvurahoitusta haluavat yritykset voivat hakea bisnesenkeleitä FiBANin kautta. Bisnesenkelin tuomat edut ovat rahoituksen lisäksi osaaminen ja verkostot. FiBAN toimii yhteistyössä First Round Oy:n kanssa järjestäen Hämeessä paikallisesti tapahtumia ja pitching-tilaisuuksia. FiBANin valtakunnallinen verkosto on lisäksi käytettävissä.

Timo Liukko

Timo Liukko

Kasvu ja rahoitus

Organisaatio

First Round Oy

Yhteystiedot

puh. 040 7012 272

Kasvu
Rahoitus
Enkelirahoitus

Yrjö Koskinen

Yrjö Koskinen

Yrittäjän hyvinvointi

Organisaatio

First Round Oy

Yhteystiedot

puh. 0400 327 279

Yrittäjän hyvinvointi
Mentorointi
Liiketoiminnan kehittäminen