Etusivu > Hämeen Yrittäjät > Palvelut > Julkiset Hankinnat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mentorisi.fi

Mentorisi.fi - palvelu jäsenille 

Mentorisi.fi on jäsenyrittäjille suunnattu palvelu, jossa yrittäjä voi etsiä itselleen mentoria auttamaan oman yritystoimintansa sparraamisessa. 

Mentoria etsivälle 

Mentoroinnilla tarkoitetaan kokemusperäisen tiedon jakamista eteenpäin. Palvelun tavoitteena on tarjota yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville nettisivut, joilta voi helposti löytää mentorin sparraamaan tietyllä osaamisalueella. Mentoreilla ei ole ikä- tai kokemusvuosivaatimuksia. Tavoitteena on edistää mentoroitavan työuran hallintaa sekä ammatillista ja henkistä kasvua. Mentoroinnissa on kyse avoimesta ja luottamuksellisesta vuorovaikutussuhteesta.

Mentorisi.fi-palvelu auttaa sinua löytämään mentorin, joka ratkoo kanssasi yritystoiminnan haasteita tietyillä osa-alueilla.

Mentorisi.fi palveluun pääset siirtymään tästä>>>

Mentoriksi haluavalle

Etsimme myös aktiivisesti Kanta-Hämeen alueelta mentoroimisesta kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat auttaa yrittäjäjäseniä heidän yritystoimintansa kehittämisessä tai haasteissa. 

Mikäli mentorointi kiinnostaa sinua, ota yhteyttä palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemeen, pauliina.hirviniemi(at)yrittajat.fi tai 050 566 4563 tai voit täyttää nettilomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä

Ilmoittaudu mentoriksi tästä>>>