Etusivu > Hämeen Yrittäjät > Palvelut > Julkiset Hankinnat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mentorointi ja mentorisi.fi

Mitä on mentorointi?

Mentorointi on lyhytkestoista sparrausta, jonka avulla pyritään etsimään ratkaisua oman yritystoiminnan kehittämisessä esimerkiksi panostamalla tiettyyn osa-alueeseen kuten markkinointiin tai digiliiketoimintaan.

Mentorisi.fi on jäsenyrittäjille suunnattu palvelu, jossa yrittäjä voi etsiä itselleen mentoria auttamaan oman yritystoimintansa sparraamisessa. Palvelu on valtakunnallinen ja yrittäjä kirjautuu palveluun käyttämällä Yrittäjäjärjestön jäsennumeroaan. Palvelussa voi etsiä omaan tarkoitukseensa sopivaa mentoria, joka osaisi auttaa ja sparrata juuri omassa yritystoiminnassa olevassa haasteessa. Palvelun kautta tapahtuva mentorointi ja sparraus on lyhytkestoista eli noin 2-4 tuntia kestävää. Mentorointi on luottamuksellista ja mentori ja yrittäjä sopivat käytettävästä ajasta yhdessä.

Huomioitavaa on, että mentori ei tee palvelua käyttävän yrittäjän puolesta päätöksiä tai työtä vaan ainoastaan sparraa tietyssä asiassa.

Mentorisi.fi palveluun pääset siirtymään tästä>>>

Haluaisitko mentoriksi?

Etsimme myös aktiivisesti Kanta-Hämeen alueelta mentoroinnista kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat auttaa yrittäjäjäseniä heidän yritystoimintansa kehittämisessä tai haasteissa. 

Mikäli mentorointi kiinnostaa sinua, ota yhteys Hämeen Yrittäjien toimistoon puh. 010 229 0390 tai sähköpostilla