Etusivu > Hämeen Yrittäjät > Palvelut > Julkiset Hankinnat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrityskummit

Yrityskummit – sparrausta yrityksen kehittämisessä   

Millaista tukea ja sparrausta tarjolla?

Yrittäjänä saat yrityskummilta apua ja tukea yrityksesi ja sen ympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa. Yrityskummi on apunasi ja yrityskummin kanssa voit analysoida yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on yrittäjän keskustelukumppani ja sparraaja ideoiden kehittelyssä ja niiden viemiseksi eteenpäin.

Yrityskummit on valtakunnallinen henkilöverkosto, joka koostuu kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ja hän toimii sparraajana ja keskustelukumppanina tarjoten ohjausta ja tukea päätöksenteossa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytystesi mukaan. Teet kuitenkin itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta.

Yrityskummi on rehellinen ja hyvämaineinen henkilö, jonka neuvot ja suositukset noudattavat Suomen lakeja ja hyvää liiketapaa. Yrityskummia ohjaa vain yrityksesi etu eikä hän voi toimia samanaikaisesti yrityksen työntekijänä, omistajana, konsulttina eikä sen alihankkijana tai liikekumppanin palveluksessa. Yrityskummi sitoutuu pitämään salassa kaikki tietoonsa tulleet liike- ja ammattisalaisuudet.

Kenelle tarkoitettu?

Yrityskummia voi hakea kuka tahansa mikro- tai pienyrityksen yrittäjä, joka toimii Suomessa. Yrityskummi toiminta on maksutonta ja avointa kaikille, eli se ei ole sidottu esimerkiksi minkään järjestön jäsenyyteen.

Mistä lisätietoa?

Yrityskummitoiminnasta voit tiedustella Hämeen Yrittäjien neuvontapuhelimesta 010 229 0397. Hämeen Yrittäjät toimii Kanta-Hämeen Yrityskummien tukikohtana.

Aluekummina toimii Kyösti Laitinen, puh. 040 512 5954

Lue lisää yrityskummeista tästä

 

 

Kyösti Laitinen

Kyösti Laitinen

Kanta-Hämeen yrityskummitoiminnan yhteyshenkilö

Yhteystiedot

puh 040 512 5954