Etsi

Verkatehdas
22.03.2018 - 12:30
Muut tapahtumat

Kasva ja kansainvälisty 2018

KASVA JA KANSAINVÄLISTY! -tapahtuma kokoaa jälleen yhteen kansainvälistymisestä ja kasvusta kiinnostuneet yritykset sekä kansainvälistymispalveluja tarjoavat toimijat.
Tapahtuma koostuu rahoituspajasta, seminaarista ratkaisutoreineen ja illan Viiniä ja vinkkejä -tilaisuudesta.
Kuudetta kertaa järjestettävän seminaarin teemana on suomalainen design.

 

aikataulu:
8.30-10.00 Rahoitustyöpaja – ilmoittaudu rahoitustyöpajaan >>> 

10-11.30 DesignUp-työpaja: Liiketoiminnan kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä - ilmoittaudu DesingUp-työpajaan >>>

12.30-16.00 KASVA JA KANSAINVÄLISTY! -seminaari - ilmoittaudu iltapäivän seminaariin >>>

12:30-12:45 – Kasva ja Kansainvälisty, avaus
12:45-13:15 – Sulapac Oy, Laura Kyllönen
13:15-13:45 – Soda Shop
13:45-14:30 – Kahvitauko ja Ratkaisutori
14:30-15:00 – Kasvuopen
15:00-15:15 – Vientipalkinto
15:15-16:00 – Kyrö Distillery, Miika Lipiäinen

16.30-19.00 Viiniä ja vinkkejä -verkostoitumistilaisuus, GalleriaKONE, Verkatehdas - ilmoittaudu illan Viiniä ja vinkkejä tilaisuuteen >>>

Seminaariin ohjelma
Seminaarin puhujiksi ovat tulossa mm. palkittu start up-yritys Sulapac Oy, Hämeenlinnan ylpeytemme Soda Shop Design Oy sekä maailmaa valloittava Kyrö Distillery. Tarjolla on myös maistiaisia KasvuOpenin Kanta-Hämeen kasvupolusta. Seminaarin yhteydessä jaetaan Hämeen maakunnallinen vientipalkinto.

Seminaarin ratkaisutorilla on mahdollisuus verkostoitua toisten yritysten kanssa sekä tutustua kansainvälistymispalveluja tarjoavien toimijoiden antiin. Ratkaisutorilla on tavattavissa tapahtuman järjestäjät Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus ja Suomen Yrittäjäopisto sekä aamupäivän rahoituspajan toimijat sekä muita yritysten kasvua ja kansainvälistymistä tukevia tahoja.

Aamupäivän rahoitustyöpaja
Kasva ja kansainvälisty alkaa aamupäivän rahoituspajalla, jossa julkiset ja yksityiset toimijat esittelevät rahoitusinstrumenttejaan. Työpajassa on tarjolla monipuolista tietoa eri rahoituksista ja siellä pääsee keskustelemaan suoraan rahoittajatahojen kanssa. Paja on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka ovat kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa. 

Aamupäivän DesignUp-työpaja
Liiketoiminnan kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä

Viiniä ja vinkkejä
Tapahtuman jatkoina järjestetään klo 16.30 alkaen GalleriaKONEessa suosittu Viiniä ja vinkkejä -tilaisuus. Alustuksen pitää Kultasuklaa, joka on tunnettu käsintehdystä suklaasta. Tule mukaan rentoon tunnelmaan verkostoitumaan sekä tapaamaan vanhoja ja uusia tuttavia ja yrittäjäystäviä!

Tutustu tapahtuman Facebook-sivuihin tästä >>>
 

Seminaarin järjestävät Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Forssan Yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus sekä Suomen Yrittäjäopisto.