Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mentaalivalmennus: Yrittäjän jaksaminen

Mentaalivalmennus: Yrittäjän jaksaminen

Aika

19.5.2021 | 9:00

Paikka

Parkki - Business Park

Hinta

yrittäjärjestön jäsenille 99,00€(+alv 24%) ja muille 149,00€ (+alv 24%)
Koulutus

Yrittäjä itse on yrityksensä tärkein voimavara, ja vain hyvinvoiva yrittäjä voi olla tuottava. Kuitenkin yrittäjä useimmiten venyttää oman jaksamisensa äärimmilleen huolehtiessaan asiakkaistaan ja henkilökuntansa hyvinvoinnista. Uupuneena johtaminen ja päätöksenteko kärsii.

Tämä valmennus tarjoaa käytännöllisiä harjoituksia ja vertaistukea yrittäjän oman jaksamisen tueksi.

Kurssin sisältö:

  1. Tunnista ja tunnusta uupumus
  2. Itsensä motivoimisen taito
  3. Ajanhallinta ja fokusointi

Yrittäjän jaksaminen- modulin hinta yrittäjäjärjestön jäsenille 99,00€ (+alv 24%) ja muille 149,00€ (+alv 24%).

Yhden modulin osallistujamäärä on rajattu kuuteen henkilöön. Yrittäjän jaksaminen-kurssi järjestetään 19.5. klo 9.00 - 12.00 Hämeenlinnassa Parkki - Business Parkissa. Koulutus toteutetaan henkilökohtaisena pienryhmävalmennuksena. 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajina toimivat mentaalivalmentajat Jouko Mikkola ja/tai  Hanna Häppölä. Koulutus tulee olla maksettuna osallistumispäivänä. 

YRITTÄJÄN JAKSAMINEN JA SUORITUSKYKY – kurssikokonaisuuden tuottaa Suomen Mentaalivalmennus Oy.  Kokonaisuus antaa yrittäjälle hyvän käsityksen omasta jaksamisestasi ja vahvuuksistasi, sekä johdattelee motivaation lähteille, kohti tuottavampaa työelämää. Parhaimman hyödyn saadaksesi, kannattaa osallistua jokaiseen moduliin, mutta voit myös valikoida itseäsi eniten kiinnostavat.