Etsi

Emergency banner

Käy vastaamassa kyselyyn työterveyshuollosta

Työterveyslaitoksella on käynnissä maanlaajuinen kehittämishanke, jossa suomalaiset pienyrittäjät ja työterveyshuollon palveluntarjoajat saatetaan kohtaamaan toisensa mahdollisimman järkevällä ja kustannustehokkaalla tavalla. Hanke toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

Tavoitteena on parantaa pienten yritysten ja yrittäjien mahdollisuuksia saada tukea työkyvylleen ja yrityksen hyvälle toiminnalle työterveyshuollosta, kehittää yrittäjien ja pienten yritysten työterveyshuoltopalvelujen sisältöä ja parantaa työterveyshuollon kattavuutta. Lisäksi on vahvistettu työterveyshuoltohenkilöstön osaamista yrittäjien ja pienten yritysten työterveyshuollossa kouluttamalla työterveyshuoltohenkilöstöä koko maassa.

Hankkeessa julkaistaan lyhyt, yrittäjille ja pienille yrityksille suunnattu esite työterveyshuoltopalveluiden tarkoituksesta ja sisällöstä. Esitteet ovat maakuntakohtaisia ja niihin sisältyy alueen työterveyshuoltopalvelujen tuottajien yhteystiedot, jotta työterveyshuoltopalvelujen hankkiminen helpottuisi. Esitteet löytyvät tästä linkistä »»

Tärkeä osa hanketta on kysely, jolla kerätään pienyrittäjien kokemuksia työterveyshuoltopalveluista ja miten niitä pitäisi kehittää. Hämeen Yrittäjien jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa linkin kyselyyn. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin elämästäsi, käytä tilaisuutta hyväksesi ja vaikuta! Kyselyyn pääset myös tästä linkistä »»

Hämeen Yritysviestintä Oy / SM, toimitus@hameenyrityssanomat.fi