Etsi

Kokonainen vuosi wokkausta

Anne-Marie von Bellin Wok'in -ravintola täytti viime perjantaina vuoden. Ensimmäinen vuosi on sujunut yritäjän mukaan hyvin.

- Välillä on ollut kohtia, joissa puntti on hieman tutissut. Mutta asiakasmäärät ovat nousseet ja nyt vuoden vaihteen jälkeen on näyttänyt oikein hyvältä. Ehkäpä uudenvuoden lupauksia on alettu toteuttaa wokkiruualla.

Ravintolan perusidea terveellisestä ja ravinteikkaasta ruuasta, jossa asiakas rakentaa oman annoksensa ruokavalionsa mukaan, on pysynyt samana. Matkan varrella tuotevalikoima on laajentunut. Nyt Wok'inistä saa myös sushia, viiniä, erikoisoluita ja -siidereitä.

- Sushille on ollut selkeä kysyntä ja se on nostanut asiakasmääriä mukavasti. Teemme itse kaiken alusta loppuun, von Bell kertoo.

Tuore yrittäjä kertoo saaneensa heti hyvin henkilökuntaa yritykseensä ja olevansa erityisen tyytyväinen heidän osaamiseensa.

Uuden kauppakeskuksen valmistuminen moottoritien päälle ei suuremmin pelota yrittäjää. Hän toteaa tulevaisuuden olevan kysymysmerkki, mutta monta hyvääkin asiaa katteen valmistumisesta voi seurata.

- On ihanaa, että keskustaan tulee uutta. Voihan olla, että parkkipaikkojakin vapautuu asiakkaille. Meidän valttimme on se, että olemme pieni ravintola, eikä parempaa wokkia saa mistään muualta.

Hämeen Yritysviestintä Oy / SM