28.11.2017 klo 08:02
Uutinen

Wanaja-festivaalin juhlavuoden esiintyjälistalla rock ja pop -ikoneita

Tänä vuonna loppuunmyyty Wanaja-festivaali täyttää ensi vuonna 15 vuotta. Juhlavuoden esiintyjiä ovat muun muassa Michael Monroe, Neljä Ruusua, JVG ja Kaija Koo.

Hämeenlinnan idyllisessä Linnanpuistossa 6.-7.7.2018 järjestettävä Wanaja Festival täyttää 15 vuotta. Runsaasti suosiotaan kasvattanut kesätapahtuma oli tänä vuonna loppuunmyyty. Festivaali houkuttelee Hämeenlinnan sydämeen kaikenikäisiä festivaalivieraita ja erityisesti nuoren ikäluokan kasvu näkyi menneenä kesänä tarjolle tulleiden lastenlippujen menekkinä.
Täysi-ikäisiä palvelevat erilliset anniskelualueet ja VIP, jonka viihtyvyys ja palvelut vievät festivaalikokemuksen aivan uudelle tasolle.

Wanaja Festivalin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat 30-vuotista soolouraansa juhliva Michael Monroe, Juppihippipunkkari, Hunningolla, Popmuseo ja Elän vain kerran -jättihiteistään tuttu popikoni Neljä Ruusua, Suomen suosituin rap-kaksikko JVG ja loppuvuoden konserttien jälkeen keikkatauolle jättäytyvä, maamme menestynein naisartisti Kaija Koo. Lisää artistikiinnityksiä on luvassa koko kevään ajan.

– Wanajassa on oma tunnelmansa, jonka aikaan saavat keskustan kupeessa sijaitseva uniikki ja upea tapahtumamiljöö, mahtava musiikki ja mukava yhdessäolo rennossa ilmapiirissä. Ruoka- ja juomapalvelut tulevat olemaan entistäkin monipuolisemmat ja toimivat. Wanajassa viihtyy koko päivän ja illan, tervetuloa!, kommentoi tapahtuman tuottaja Sarianna Matikainen.

Wanaja Festivalin joulunajan erikoishintaiset liput ovat myynnissä 31.12. saakka. Kahden päivän lippu maksaa 75 euroa palvelumaksuineen ja VIP samalle ajalle 129 euroa palvelumaksuineen. Päiväkohtaiset ja lastenliput tulevat myyntiin ensi vuoden puolella. 3–10-vuotiaat lapset pääsevät alueelle lastenlipulla aikuisen seurassa. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa maksutta.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi