Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Mistä keinot vauhdittaa yritystoimintaasi?

Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä Hämeeseen – HYMY-hanke – järjestää Puustia Pisnekseen ja uutta virtaa liiketoimintaan -päivän, torstaina 8.3. HAMK Mustialassa, Tammelassa.

PUUSTIA PISNEKSEEN -PÄIVÄ

on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka haluavat uutta virtaa toimintaansa: uusia toimintaideoita ja uusia yhteistyöverkostoja.

Aamuherätys Puustia Pisnekseen päivään tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja Ilkka Halavan johdolla. Seuraavaksi johtaja Kaarlo Luostarinen OP Yrityspankista kertoo aiheesta Joukkorahoitus kasvun vauhdittajana ja Kimmo Hokkanen EHTA Rahasta Elinvoimainen paikallistalous ja yhteisölliset rahoitusmuodot.

Ruokaa läheltä -lounaan jälkeen siirrymme työpajoihin ideoimaan omaa liiketoimintaa ja verkostoitumaan.

Työpajoissa on useita eri aiheita, joista kukin voi valita kaksi ja vielä yhden aiheen varalle.  Työpajojen aiheet >>  Iltapäivällä vaihdetaan vapaammalle ja ohjelma jatkuu kevyemmin alkuiltaan. Silloin hellitetään kehon jumituksia ja vapautetaan mielen kireydet. Päivän päätteeksi jatketaan verkostoitumista alueen yritysten tarjoamalla tastingilla. Päivän ohjelma ja ilmoittautuminen. Ilmoittaudu viimeistään 28.2.

Päivän toteuttavat yhteistyössä Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä HYMY -hankeInnoRuoka-hankeElinvoimainen maatilatalous ELINA -hanke ja Uudet hevoskasvattajat -hanke sekä Forssan seudun kunnat, Urjala ja Somero, Forssan Yrityskehitys OyLounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja LounaPlussa ry.