Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiedote

Työllisyyspalvelujen hankintaa joustavammin

Hämeenlinnan, Janakkalan ja Hattulan Teemme yhdessä! –hanke kutsuu mukaan työllisyyspalveluita tarjoavia yrityksiä. Hankintaosaamiseen voi valmistautua webinaareissa 20.5., 27.5. ja 2.6.

Hämeenlinnan seudun kuntien työllisyyspalveluiden julkiset hankinnat tarjoavat mahdollisuuksia monille yrityksille ja järjestöille. Jos yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat esimerkiksi työvalmennus, työnhakuvalmennus, työ- ja toimintakykyä edistävä kuntoutus, hyvinvointipalvelut tai velkaneuvonta, kannattaa liittyä HankintaSampoon ja osallistua työllisyyspalveluiden webinaareihin.

Tilaajat ja tarjoajat kohtaavat HankintaSampossa

HankintaSampo on digitaalinen palvelualusta, mitä kautta voi saada tietoa avoimista tarjouspyynnöistä ja osallistua niihin. Kaikki vaatimukset täyttävät toimijat hyväksytään mukaan. Aikaisempaan julkiseen hankintakäytäntöön nähden menettely on joustavampi, jolloin soveltuvien palvelujen tilaajien ja tarjoajien on helpompi kohdata. Tämä tuo pilkahduksen valinnan vapautta aikaisemmin jopa jäykäksi koettuun hankintakilpailutukseen.

Tutustu HankintaSampoon

Rekisteröitynyt käyttäjä saa lisää tietoa avoimista kilpailutuksista, palveluiden sisällöistä ja tarjousehdoista. Järjestelmän kautta yritys voi jättää omat tarjouksensa. Alan yritykset voivat myös verkostoitua ja tarjota pakettiratkaisuja omat osaamisensa yhdistämällä.

Webinaareissa preppausta pienhankintaan

Teemme yhdessä! -webinaareissa perehdytetään kiinnostuneita dynaamiseen pienhankintaan ja Hämeenlinnan seudun kuntien työllisyyspalveluiden palvelutarpeisiin.

20.5. klo 9-9.45 Työllisyyspalveluiden palvelutarpeet + HankintaSampo + palvelusta esitteeksi
27.5. klo 16.30-17.15 Hankkeen palvelut + HankintaSampo + palvelusta esitteeksi
2.6. klo 9-9.45 Palveluiden markkinointi asiakkaalle

Webinaarit järjestää Teemme yhdessä! –hanke, jossa ovat mukana Hämeenlinnan seudun työllisyyspalvelut. Tilaisuudessa annetaan neuvoja oman palvelun rakentamisesta ja vaihdetaan ajatuksia palveluiden kehittämisestä.

 

Lisätietoja webinaareista ja ilmoittautuminen löytyy

TÄSTÄ

 

Lisätietoja, työllisyyspalvelut:

Työllisyyspalvelujen www-sivut

Hämeenlinnan seudun työllisyyspalvelut

Hilkka Luukkonen, hankinta-asiantuntija
+358 50 408 0853,

Tarleena Rantanen, projektipäällikkö
+358 50 467 4550,

Linnan Kehitys Oy:n yritys- ja työelämäpalvelut

Miia Raussi, Yritys- ja työelämämanageri
+358 45 119 0997,

Antti Mikkola, Yritys- ja yhteisömanageri
+358 44 7710055,

 

Toiminnan ja kehittämistyön tukena toimii seudullinen EU-rahoitteinen Teemme yhdessä! työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämishanke.  Hanketta toteuttavat Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan työllisyyspalvelut.