Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Värikkäitä vaiheita – RTV täyttää 70 vuotta

Kaikki alkoi, kun Karl Gustav Lindblom saapui Riihimäelle ja osti Riihimäen Tapetti ja Väri -nimisen maalikaupan. Kaupankäynti alkoi 1.6.1951. Siitä on ollut seuraavan polven hyvä jatkaa ja kehittää kasvavaa perheyritystä.

Sisukkaalla yrittämisellä Lindblome sai yhtiökumppaninsa kanssa kaupan menestymään. Alusta alkaen toiminta niin vähittäis- kuin tukkukaupassa on ollut erittäin kasvuhakuista.

Tänä päivänä RTV palvelee 39 omassa myymälässä ja noin 700 osaavaa henkilön voimin. Myymälät ovat pääosin keskittyneet Etelä-Suomeen. RTV:n maahantuonnin tuotteita on tarjolla asiakkaille valtakunnallisesti koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Laajan valikoima maaleja, tapetteja, laattoja ja ja lattianpäällysteitä kattaa asiakkaiden erilaiset tarpeet ja toiveet.

RTV-Yhtymän hallituksen puheenjohtajan Markus Lindblomin mukaan perusajatus palvelua, osaamista ja valikoimaa ei ole muuttunut toimintamme aikana. Seitsemään vuosikymmeneen mahtuu paljon ylämäkiä ja alamäkiä. On ollut öljykriisi, finanssikriisi, yhdentyvä Eurooppa, EU ja viimeisimpinä koronapandemia, jotka ovat aikaansaaneet muutosta ja kehitystä sekä uusia tuotteita ja toimintatapoja.

– Uudistuksiin tarttumisen henki on säilynyt meillä kaikki vuosikymmenet – isän oppien mukaisesti eletään ajassa.

RTV-Yhtymä Oy siirtyi vuonna 1994 yksinomaan Lindblomin perheen omistukseen. RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

Yritys suunnittelee juhlivansa 70-vuotista toimintaa perjantaina 20.8.2021.

– Tänäänkin on kauppapäivä, muistuttaa Markus Lindblom.